Send flowers to Greece

Prices below include all service fees.
 
Earliest delivery: 21 july 2017 (Friday)
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Greqia.
Ju lutemi vini re qe tani per tani mund te beni porosi vetem per dy qytete: Athine dhe Selanik.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 


 Red roses (click photo for more)

6 Red Roses. This product is currently available for delivery whole Greece


Price per unit: 48.00 EUR [$59.52 US - $75.30 CAD]
Enter Quantity
            Bouquet of red roses (click photo for more)

10 Red Roses. This product is currently available for delivery whole Greece


Price per unit: 77.00 EUR [$95.47 US - $120.79 CAD]
Enter Quantity
            Mixed Bouquet (click photo for more)

Mixed Bouquet


Price per unit: 55.00 EUR [$68.19 US - $86.28 CAD]
Enter Quantity
            Bouquet (click photo for more)

A fresh bouquet of gerberas


Price per unit: 55.00 EUR [$68.19 US - $86.28 CAD]
Enter Quantity
            Bouquet with red-yellow flowers (click photo for more)

Bouquet with red-yellow flowers


Price per unit: 55.00 EUR [$68.19 US - $86.28 CAD]
Enter Quantity
            White lilies (click photo for more)

Bouquet with white lilies


Price per unit: 57.00 EUR [$70.67 US - $89.41 CAD]
Enter Quantity
            Box of 12 Roses (click photo for more)

Box of 12 Roses


Price per unit: 72.00 EUR [$89.27 US - $112.94 CAD]
Enter Quantity