USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Birthday cakes to Tirana and villages

Order birthday cakes to Tirana and neighbouring towns.

If you like a greeting over the cake, please enter it at the "Special instructions".

Vesa Beauty Salon in Tirana

Dhuroi dikujt nje karte dhurate per ne Sallonin e Bukurise me modern ne Tirane.
Ne do ta dergojme karten dhurate surprize ne shtepi dhe marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar.

Vesa Spa & Fitness to Tirana

Dhuroi dikujt nje karte dhurate per Fitness Club, trajtim SPA, apo produkte beauty Malu Wilz.
Ne do tja dergojme karten dhurate surprize ne shtepi dhe marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar.

Sky Club Restorant to Tirana

SKY CLUB Bar Restorant gersheton ambientin e mrekullueshme, me kuzhinen dhe sherbimin cilesor.
Ketu do te gjeni nje shumellojshmeri gatimesh qe nga kuzhina tradicionale e deri ne kuzhinat nderkombetare. Sherbim qe cdokush kerkon, per te kaluar disa ore te mrekullueshme larg zhurmes.

Balloon arrangements to Tirana

Shikoni llojshmerine e tullumbacave qe ne ju ofrojme per cdo lloj gezimi dhe festash.

Ne do ti cojme tullumbacat surprize ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Birthday cakes with figures to Tirana and villages

Torta me figura nga me te ndryshmet.
Ne do ta dergojme surprize kudo ne Tirane dhe ne fshatrat e listuara, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Flowers to Tirana and villages

Fresh bouquets made with style and fantasy from the best florists in Tirana.

We will take a picture of the delivery moment and send it to you.

Gift Baskets to Tirana

Gifts Baskets deliverd to Tirana Albania, made of quality chololates, fruit, drinks etc.
The ideal gift for him or for her, for your parents or your friends.

Toys for kids

Not long ago, people believed that babies only needed food and love.
We thought babies could only start learning at the fifth or sixth month.

Your preferred restaurant in Tirana

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, perfaqesia e Dhurata.com ne Tirane do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te shkojne ne restorant kur te deshirojne.

Emrin dhe adresen e restorantit tuaj te perferuar ju lutemi qe ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju cfaqet me tutje.

Germaine de Capuccini cosmetics in Tirana

Germaine de Capuccini eshte numri 1 ne bote ne kozmetiken biovegjetale.
Prodhimet e saj gjenden ne mbi 20 mije SPA dhe sallone bukurie ne 84 vende te botes.

Restorant Pizza ERA in Tirana

Era Restaurant, Pizzeria.
Extended variety of pizzas and other Albanian and Mediterranean menu.

Helicopter Ride

Helicopter ride over Albania.

We will notify the reciver by phone.

Organised prank

Pranks that we can organize against your loved one in Tirana, Albania.

This is the recording of a prank we setup in Tirana:

Personalized Gifts

Personalized gifts with text or picture.
Your message or image will be engraved on your object of choice and sent by surprise to the receiver.

Wine/Champagne to Tirana

Bottle of Wine or Champagne
Imported from Italy, France, Spain etc, as well as domestic.

Swarovski Gift Cards

Buy someone a Gift Card to Swarovski shop in Tirana.

We will deliver the Gift Card at the door, on the day of your choice.

Swatch Gift Cards

Buy someone a Gift Card to Swatch Shop in Tirana.

We will deliver the Gift Card at the door, on the day of your choice.

Upscale kids clothing

Buy someone a Gift Card to the well known BluKids clothing store in Tirana.

We will deliver the Gift Card at the door, on the day of your choice.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★