Restaurant Antik in Korca

Restaurant Antik in Korca
Restorant Antik, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant Antik do ta marri ne telefon marresin e dhurates.
Nese banon brenda ne Korce, marresi mund te zgjedhi edhe sherbim ne shtepi. Dergesa eshte falas.
Nese banon jashte Korces, marresi do te shkoje ne restorant ne diten qe deshiron.

Adresa e lokalit:
Bulevardi Repubika, Nr.28, Korce.
 

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 4,000 Leke [~39 USD ~52 CAD ~35 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~59 USD ~78 CAD ~52 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 9,000 Leke [~88 USD ~117 CAD ~78 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [~108 USD ~143 CAD ~95 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [~127 USD ~168 CAD ~113 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [~176 USD ~233 CAD ~156 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [~215 USD ~285 CAD ~190 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.

 28,000 Leke [~273 USD ~362 CAD ~242 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 15 persona.

 36,000 Leke [~351 USD ~465 CAD ~311 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 20 persona.

 40,000 Leke [~390 USD ~517 CAD ~345 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 22 persona.