Send flowers to Italy

Earliest delivery: 29 september 2020 (Tuesday)

Prices below include all service fees.
 
Flowers to Italy
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Italia.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Shume dyqane lulesh ne Itali nuk punojne diten e Diele dhe diten e Hene prandaj dergesa ne keto dite nuk eshte e garantuar

Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Red roses

Red roses
53.00 EUR
Quantity
            
Red roses
Red roses
53.00 EUR

Bouquet of gerbs

Bouquet of gerbs


Vazoja, nuk eshte e perfshire ne cmim.48.00 EUR
Quantity
            

Bouquet of gerbs and roses

Bouquet of gerbs and roses


Vazoja, nuk eshte e perfshire ne cmim.52.00 EUR
Quantity
            

Bouquet of white roses

Bouquet of white roses


Vazoja, nuk eshte e perfshire ne cmim.70.00 EUR
Quantity