Send flowers to Netherlands

Earliest delivery: 26 september 2020 (Saturday)

Prices below include all service fees.
 
Flowers to The Netherlands
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes dhe Hollande.

Porosia juaj do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Multicolor roses

Multicolor roses

A classic, stylish bouquet, filled with charm and fresh beauty.
These roses make the perfect gift for any occasion.

49.00 EUR
Quantity
            

Fragrance Bouquet

Fragrance Bouquet

Special bouquet.

65.00 EUR
Quantity
            

Red Velvet

Red Velvet

Give in to the pleasure of offering this bewitching bouquet.

52.00 EUR
Quantity
            
Red Velvet
Red Velvet
52.00 EUR

White roses

White roses

Simply white.

52.00 EUR
Quantity
            

Orchid

Orchid

This orchid embodies perfection beauty.

53.00 EUR
Quantity
            
Orchid
Orchid
53.00 EUR