Send birthday balloons to Tirana

Prices down here are exactly as if you walk into the shop.
Next we add the payment for:
1- the online service
2- the ground service
 
Earliest delivery: 28 july 2017 (Friday)
Shikoni llojshmerine e tullumbacave qe ne ju ofrojme per cdo lloj gezimi dhe festash.

Ne do ti cojme tullumbacat surprize kudo brenda qytetit te Tiranes ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Cdo preference ne lidhje me ngjyren e tullumbacave ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise qe do tju shfaqen me vone gjate plotesimit te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania


 3 balloons (click photo for more)

The price that is listed below is with regards to three balloons, as shown in the picture.
If you would like 6 balloons, order 2 and so on.

Color preferences can be written at "Special instructions for the order" that will appear further on.


Price per unit: 600 Leke [$5.68 US - $7.03 CAD - 4.84 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 25x30 cm
Enter Quantity
            Balloon - Happy Birthday (click photo for more)


We guess you know: there are no birthdays without balloons!


Price per unit: 150 Leke [$1.42 US - $1.76 CAD - 1.21 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 20x30 cm
Enter Quantity
            Foil paper balloon - Happy Birthday (click photo for more)

Wish someone a Happy Birthday in the most original way.
These balloons are in the shape of either hearts or circles.


Price per unit: 600 Leke [$5.68 US - $7.03 CAD - 4.84 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Foil paper Balloon - Princesses (click photo for more)

Balloons with Princess such as: Lion King, Pokahontas, Mickey Mouse.


Price per unit: 600 Leke [$5.68 US - $7.03 CAD - 4.84 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Foil paper balloon - I Love You (click photo for more)

The writing on the balloon speaks for itself.


Price per unit: 600 Leke [$5.68 US - $7.03 CAD - 4.84 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Mickey Mouse mbushur me helium (click photo for more)

Ky tullumbac sjell personazhin vizatimor Mickey Mouse si te vertete ne shtepine tuaj.
Tullumbaci nga rrymat e ajrit do te levizi neper shtepi duke i dhene jete ketij personazhi.

Tullumbaci ka lartesi 135cm.


Price per unit: 3,500 Leke [$33.11 US - $41.01 CAD - 28.22 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Minnie Mouse mbushur me helium (click photo for more)

Ky tullumbac sjell personazhin vizatimor Minnie Mouse si te vertete ne shtepine tuaj.
Tullumbaci nga rrymat e ajrit do te levizi neper shtepi duke i dhene jete ketij personazhi.

Tullumbaci ka lartesi 135cm.


Price per unit: 3,500 Leke [$33.11 US - $41.01 CAD - 28.22 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            10 colorful balloons (click photo for more)

10 multicolored balloon, filled with helium.
Suggested for birthdays and special surprises.
Balloons create an atmosphere of celebration and happiness.

If have any preference for the colors, please write it down in "Special instructions" section that will be shown further on.Price per unit: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            7 tullumbace zemer te kuq (click photo for more)

7 mrekulli ka bota.
7 ngjyra ka ylberi.
7 tullumbaca ka dhe kjo tufe.


Price per unit: 4,200 Leke [$39.73 US - $49.21 CAD - 33.86 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            6 tullumbace zemer (click photo for more)

Suprizo njeriun e zemres me kete tufe tullumbacesh.

Sygjerohet per te dashuruarit.


Price per unit: 3,600 Leke [$34.06 US - $42.18 CAD - 29.03 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            6 tullumbaca me ngjyra dhe 2 tullumbaca flete congratulation (click photo for more)


Urimi juaj behet me kuptimplote me kete tufe tullumbacash!


Price per unit: 2,400 Leke [$22.70 US - $28.12 CAD - 19.35 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            6 tullumbaca me ngjyra dhe 2 tullumbaca flete happy birthday (click photo for more)


Tufe me tullumbaca e pershtatur per raste ditelindjesh.Price per unit: 2,400 Leke [$22.70 US - $28.12 CAD - 19.35 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity