SKY CLUB Panoramic Bar Restorant

SKY CLUB Panoramic Bar Restorant
SKY CLUB eshte i vetmi Panoramic Bar Restorant, ne te cilin pamja e mrekullueshme nga lart e Tiranes gershetohet me kuzhinen dhe sherbimin cilesor.
Ketu do te gjeni nje shumellojshmeri gatimesh qe nga kuzhina tradicionale e deri ne kuzhinat nderkombetare. Sherbimi i kulturuar dhe profesional te jep ngrohtesine qe cdokush kerkon, per te kaluar disa ore te mrekullueshme larg zhurmes.
Tek Panoramic Bar ju keni mundesine te shijoni nje pije duke admiruar bukurine e Tiranes ne te gjitha anet.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta marrim ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke. Ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa: Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, Nr. 5, Tirane.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
SKY CLUB Panoramic Bar Restorant1 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant2 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant3 SKY CLUB Panoramic Bar Restorant4

Select an amount


We will notify the receiver either by 1- email or 2- phone.
You will further select the notification method, notification day etc.
What is included in the "Senior Service"?

- Driving the recipients to the restaurant
- Reserving the table and make it up with a buquet of flowers and baloons
- Taking 2 pictures and printing in paper for them.
- Driving them back home
 3,000 Leke [~30 USD ~37 CAD ~25 EUR]
3000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 5,000 Leke [~49 USD ~61 CAD ~41 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 8,900 Leke [~87 USD ~109 CAD ~72 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 7,000 Leke [~69 USD ~86 CAD ~57 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 10,900 Leke [~107 USD ~133 CAD ~88 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 10,000 Leke [~98 USD ~122 CAD ~81 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 13,900 Leke [~136 USD ~170 CAD ~112 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 15,000 Leke [~147 USD ~183 CAD ~121 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 18,900 Leke [~185 USD ~230 CAD ~152 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 20,000 Leke [~195 USD ~244 CAD ~161 EUR]
20000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 25,000 Leke [~244 USD ~305 CAD ~201 EUR]
25000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 30,000 Leke [~293 USD ~365 CAD ~241 EUR]
30000 leke qe do konsumohen ne restorant.