Dergo torte ne Fier Shqiperi

Ju lutemi vini re
Cmimet e meposhtme jane cmimet e pakices qe biznesi aplikon normalisht me klientelen e vendit.
Totalit te porosise ne me tutje do ti shtojme:
1- pagesen per sherbimin ne vend.
2- pagesen e sherbimit te dhurata.com
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 1 dhjetor 2015 (E marte)
 
Ne do ti cojme tortat e meposhtme surprize kudo ne Fier dhe Patos, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi te na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Torte me vanilje dhe fruta (kliko mbi foto per me shume)

Torte me veshje vanilje dhe me fruta.
Kjo torte perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, vanilje dhe copeza frutash te thata.Anash eshte e rrethuar me pllaka cokollate dhe e mbuluar me fruta te ndryshme.

Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,400 Leke [$19.87 US - $26.57 CAD - 18.83 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 20 cm
Shkruaj Sasine
            Torte cokollate (kliko mbi foto per me shume)

Torte me veshje cokollate dhe me fruta.
Kjo torte perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate dhe copeza frutash te thata.
Anash eshte e rrethuar me pllaka cokollate dhe e mbuluar me fruta te ndryshme.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,400 Leke [$19.87 US - $26.57 CAD - 18.83 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: Diameter 20 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte me fruta dhe vanilje (kliko mbi foto per me shume)

Torte me veshje vanile dhe me fruta.
Kjo torte perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, vanilje dhe copeza
frutash te thata.Anash eshte e rrethuar me pllaka cokollate dhe e mbuluar me fruta te ndryshme.Torta eshte e pershtatshme per 15 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 3,600 Leke [$29.80 US - $39.86 CAD - 28.25 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 25 cm
Pesha: 3 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte e madhe me cokollate (kliko mbi foto per me shume)

Torte me veshje cokollate dhe me fruta.
Kjo torte perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate dhe copeza frutash.
Anash eshte e rrethuar me pllaka cokollate dhe e mbuluar me fruta te ndryshme.
Torta eshte e pershtatshme per 15 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 3,600 Leke [$29.80 US - $39.86 CAD - 28.25 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: Diameter 25 cm
Pesha: 3 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte zemer me qershi (kliko mbi foto per me shume)

Torte me veshje qershie cokollate dhe me fruta.
Kjo torte perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, qershi, cokollate dhe copeza frutash.Anash eshte e rrethuar me pllaka cokollate dhe e mbuluar me fruta te ndryshme.
Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,400 Leke [$19.87 US - $26.57 CAD - 18.83 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: Diameter 20 x 18 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte me cokollate te zeze (kliko mbi foto per me shume)

Tortë me çokollatë te zeze.
Ajo përbëhet nga 3 shtresa të mbushur me krem pasticerie, çokollatë dhe fruta te thata.
Siper eshte e mbuluar me fruta dhe copa ë ndryshme çokollate.
Tortë është i përshtatshëm për 12 njerëz.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,400 Leke [$19.87 US - $26.57 CAD - 18.83 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: Diameter 25 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Bakllava (kliko mbi foto per me shume)

Bakllava (1 kilogram)


Cmimi per njesi: 800 Leke [$6.62 US - $8.86 CAD - 6.28 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Bakllava ne copa (kliko mbi foto per me shume)

Bakllava e fresket, nje cope kushton 100 lek dhe eshte ne forme katrore.
Ju lutemi kur te beni porosine kini parasysh qe tek sasia te shkruani sasine e copeve qe deshironi te dergoni.


Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.24 US - $1.66 CAD - 1.18 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Kadaif ne copa (kliko mbi foto per me shume)


Kadaif i fresket, nje cope kushton 120 lek dhe eshte ne forme katrore.


Ju lutemi kur te beni porosine kini parasysh qe tek sasia te shkruani numrin e copeve qe deshironi te dergoni.Cmimi per njesi: 120 Leke [$0.99 US - $1.33 CAD - 0.94 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine