USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Berat e Kucove

Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Berat dhe Kucove, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Lule ne Berat

Ne dergojme buqeta me lule te fresketa nga dyqani i luleve ne Berat.
Dyqani yne ne Berat tregton lule natyrale te fresketa te vendit dhe te importuara nga jashte.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★