USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Elbasan e fshatra

Surprizo dike me tortat e fresketa dhe cilesore te Gama Bakery ne Elbasan.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Lule ne Elbasan e fshatra

Dergoi lule te dashurve tuaj ne Elbasan, me dyqanin me te mire te qytetit.
Dyqani tregton lule natyrale te fresketa te vendit dhe te importuara nga jashte.

Restorant Real Scampis ne Elbasan

Bar Restorant REAL SCAMPIS
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant REAL SCAMPIS do ta telefonoje marresin, dhe ata sigurisht mund te shkojne kur te deshirojne.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★