Dyqanet e luleve, sherbimet e dhuratave e blerje ne Gjirokaster

Lule ne Gjirokaster
Lule
Lule ne Gjirokaster
Ne dergojeme buqeta me lule te fresketa nga dyqani i luleve ne Gjirokaster.
Dyqani yne ne Gjirokaster tregeton lule natyrale te fresketa te vendit dhe te importuara nga jashte.
Porosit tani

 
Torta
Torta ne Gjirokaster
Tortat qe mund te porosisni per ne Gjirokaster jane prodhime te pasticerise me te mire te qytetit.

Ne do ta dergojme torten surprize kudo brenda qytetit te Gjirokasters ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.
Porosit tani