USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Gjirokaster

Tortat qe mund te porosisni per ne Gjirokaster jane prodhime te pasticerise me te mire te qytetit.

Ne do ta dergojme torten surprize kudo brenda qytetit te Gjirokasters ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Lule ne Gjirokaster

Ne dergojeme buqeta me lule te fresketa nga dyqani i luleve ne Gjirokaster.
Vini re qe ne akoma nuk degojme dot lule ne zonat perreth Gjirokastres, pra dergojme vetem brenda qytetit.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★