USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Durres

Torta ne Durres nga pasticeria me e mire e qytetit.

Pasticeria i ben foto tortes perpara se te dali nga dyqani, dhe jo ne momentin e dorezimit.

Lule ne Durres Kavaje dhe fshatra

Porosisni lule per te dashurit tuaj ne Durres, ne do tja cojme surprize ne dere.
Ne do ta shkruajme mesazhin tuaj ne nje kartoline te posacme qe marresi do ta gjeje ne mes te buqetes.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★