USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Lezhe

Torta ne Lezhe me pasticerine me te mire te qytetit: Pasticeri Mimoza.

Pasticeria i ben foto tortes perpara se te dali nga dyqani, dhe JO ne momentin e dorezimit.

Lule ne Kruje

Buqeta me lule te fresketa nga dyqani i luleve ne Kruje dhe zonat perreth.

Mesazhin tuaj ne do ta shkruajme ne nje kartoline te posacme qe marresi do ta gjeje ne mes te buqetes.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★