USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Torta ne Fier e Lushnje

Ne do ti cojme tortat e meposhtme surprize kudo ne Fier, Lushnje dhe disa fshatra.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Lule ne Lushnje

Lule natyrale te fresketa per cdo rast kudo ne Lushnje, Rrogozhine dhe Peqin.

Restorant La Bonta ne Lushnje

La Bonta, restoranti me i mire ne qytetin e Lushnjes. Ambienti i mrekullushem dhe kuzhina Italiane e bejne kete restorant unik.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant La Bonta do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Shporta dhurate ne Fier e Lushnje

Shporta dhurate te shumellojshme ne Fier dhe zonat perreth per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit, shoqerine etj.
Shportat ndertohen duke zgjedhur me kujdes artikujt cilesore qe tregetohen ne Shqiperi.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★