Shume lekesh dhurate per Swatch

Dergesa me e pare: 14 gusht 2020 (E premte)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Gift Cards te Swatch
Dhuroi dikujt nje Gift Card tek dyqani Swatch ne Tirane.
Swatch eshte nje nga markat me te njohura ne bote per ora dhe bizhuteri zvicerane.
Ora e pare Swatch u shfaq nė tregun zviceran ne 1983, duke befasuar te gjithe me shpirtin e tij provokues, modelin e frymezuar dhe suksesin e madh.

Ne diten e caktuar nga ju, ne do tja dergojme Gift Card surprize te dera.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron.

Karte dhurate 5000 Leke

Karte dhurate 5000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
5,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 5000 Leke
Karte dhurate 5000 Leke
Cmimi origjinal
5,000 Leke

Karte dhurate 8000 Leke

Karte dhurate 8000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
8,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 8000 Leke
Karte dhurate 8000 Leke
Cmimi origjinal
8,000 Leke

Karte dhurate 10000 Leke

Karte dhurate 10000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
10,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 10000 Leke
Karte dhurate 10000 Leke
Cmimi origjinal
10,000 Leke

Karte dhurate 13000 Leke

Karte dhurate 13000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
13,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 13000 Leke
Karte dhurate 13000 Leke
Cmimi origjinal
13,000 Leke

Karte dhurate 15000 Leke

Karte dhurate 15000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
15,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 15000 Leke
Karte dhurate 15000 Leke
Cmimi origjinal
15,000 Leke

Karte dhurate 20000 Leke

Karte dhurate 20000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
20,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 20000 Leke
Karte dhurate 20000 Leke
Cmimi origjinal
20,000 Leke

Karte dhurate 23000 Leke

Karte dhurate 23000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
23,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 23000 Leke
Karte dhurate 23000 Leke
Cmimi origjinal
23,000 Leke

Karte dhurate 25000 Leke

Karte dhurate 25000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
25,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 25000 Leke
Karte dhurate 25000 Leke
Cmimi origjinal
25,000 Leke

Karte dhurate 28000 Leke

Karte dhurate 28000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
28,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 28000 Leke
Karte dhurate 28000 Leke
Cmimi origjinal
28,000 Leke

Karte dhurate 30000 Leke

Karte dhurate 30000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
30,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 30000 Leke
Karte dhurate 30000 Leke
Cmimi origjinal
30,000 Leke

Karte dhurate 35000 Leke

Karte dhurate 35000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
35,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 35000 Leke
Karte dhurate 35000 Leke
Cmimi origjinal
35,000 Leke

Karte dhurate 40000 Leke

Karte dhurate 40000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
40,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 40000 Leke
Karte dhurate 40000 Leke
Cmimi origjinal
40,000 Leke

Karte dhurate 50000 Leke

Karte dhurate 50000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
50,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 50000 Leke
Karte dhurate 50000 Leke
Cmimi origjinal
50,000 Leke

Karte dhurate 60000 Leke

Karte dhurate 60000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
60,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 60000 Leke
Karte dhurate 60000 Leke
Cmimi origjinal
60,000 Leke