USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Gift Cards te Swatch

Dhuroi dikujt nje Gift Card tek dyqani Swatch ne Tirane.
Swatch eshte nje nga markat me te njohura ne bote per ora dhe bizhuteri zvicerane.
Ora e pare Swatch u shfaq nė tregun zviceran ne 1983, duke befasuar te gjithe me shpirtin e tij provokues, modelin e frymezuar dhe suksesin e madh.

Ne diten e caktuar nga ju, ne do tja dergojme Gift Card surprize te dera.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron.

Karte dhurate 5000 Leke

Karte dhurate 5000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 5,000 Leke

Karte dhurate 8000 Leke

Karte dhurate 8000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 8,000 Leke

Karte dhurate 10000 Leke

Karte dhurate 10000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 10,000 Leke

Karte dhurate 13000 Leke

Karte dhurate 13000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 13,000 Leke

Karte dhurate 15000 Leke

Karte dhurate 15000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 15,000 Leke

Karte dhurate 20000 Leke

Karte dhurate 20000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 20,000 Leke

Karte dhurate 23000 Leke

Karte dhurate 23000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 23,000 Leke

Karte dhurate 25000 Leke

Karte dhurate 25000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 25,000 Leke

Karte dhurate 28000 Leke

Karte dhurate 28000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 28,000 Leke

Karte dhurate 30000 Leke

Karte dhurate 30000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 30,000 Leke

Karte dhurate 35000 Leke

Karte dhurate 35000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 35,000 Leke

Karte dhurate 40000 Leke

Karte dhurate 40000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 40,000 Leke

Karte dhurate 50000 Leke

Karte dhurate 50000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 50,000 Leke

Karte dhurate 60000 Leke

Karte dhurate 60000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal: 60,000 Leke