Gift Card tek BluKids

Dergesa me e pare: 29 shtator 2020 (E marte)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Veshje moderne per femije
Dhuroi dikujt nje Gift Card tek dyqani modern i veshjeve per femije Blukids ne Tirane.

Ne diten e caktuar nga ju, ne do tja dergojme Gift Card surprize te dera.
Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Blukids eshte marke Italiane e perqendruar ne veshje per femije te moshes 0-14 vjec.
Veshjet jane cilesore me material 100% biocotton, pambuk i paster i kultivuar ne plantacione pa kimikate, pa substanca te demshme per shendetin, antialergjike dhe pa ngjyrues.
Shume artikuj jane dizenjuar me personazhet e preferuara te Disney.
Blukids eshte i certifikuar nga OEKO-TEX i cili eshte nje sistem testimi laboratorik qe verteton cilesine dhe garancine e produkteve.

Karte dhurate 3500 Leke

Karte dhurate 3500 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
3,500 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 3500 Leke
Karte dhurate 3500 Leke
Cmimi origjinal
3,500 Leke

Karte dhurate 5000 Leke

Karte dhurate 5000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
5,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 5000 Leke
Karte dhurate 5000 Leke
Cmimi origjinal
5,000 Leke

Karte dhurate 7000 Leke

Karte dhurate 7000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
7,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 7000 Leke
Karte dhurate 7000 Leke
Cmimi origjinal
7,000 Leke

Karte dhurate 8000 Leke

Karte dhurate 8000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
8,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 8000 Leke
Karte dhurate 8000 Leke
Cmimi origjinal
8,000 Leke

Karte dhurate 10000 Leke

Karte dhurate 10000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
10,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 10000 Leke
Karte dhurate 10000 Leke
Cmimi origjinal
10,000 Leke

Karte dhurate 12000 Leke

Karte dhurate 12000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
12,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 12000 Leke
Karte dhurate 12000 Leke
Cmimi origjinal
12,000 Leke

Karte dhurate 14000 Leke

Karte dhurate 14000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
14,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 14000 Leke
Karte dhurate 14000 Leke
Cmimi origjinal
14,000 Leke

Karte dhurate 15000 Leke

Karte dhurate 15000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
15,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 15000 Leke
Karte dhurate 15000 Leke
Cmimi origjinal
15,000 Leke

Karte dhurate 17000 Leke

Karte dhurate 17000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
17,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 17000 Leke
Karte dhurate 17000 Leke
Cmimi origjinal
17,000 Leke

Karte dhurate 20000 Leke

Karte dhurate 20000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
20,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 20000 Leke
Karte dhurate 20000 Leke
Cmimi origjinal
20,000 Leke

Karte dhurate 25000 Leke

Karte dhurate 25000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
25,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 25000 Leke
Karte dhurate 25000 Leke
Cmimi origjinal
25,000 Leke

Karte dhurate 30000 Leke

Karte dhurate 30000 Leke

Perfituesi i dhurates mund te shkoje kur te deshiroje dhe te zgjedhi vete artikullin qe deshiron, sigurisht brenda shumes qe ju i keni dhuruar.

Cmimi origjinal
30,000 Leke
Sasia
            
Karte dhurate 30000 Leke
Karte dhurate 30000 Leke
Cmimi origjinal
30,000 Leke

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

A festohet ditelindja pa nje tullumbac?

Cmimi origjinal
180 Leke
Sasia
            
Tullumbac - Gezuar Ditelindjen
Tullumbac - Gezuar Ditelindjen
Cmimi origjinal
180 Leke

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash.
Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.

Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal
360 Leke
Sasia
            
Treshe tullumbacash
Treshe tullumbacash
Cmimi origjinal
360 Leke

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi origjinal
360 Leke
Sasia
            

Tullumbac flete - Princeshat

Tullumbac flete - Princeshat

Tullumbac per vogelushen qe pelqen princeshat.

Cmimi origjinal
360 Leke
Sasia
            
Tullumbac flete - Princeshat
Tullumbac flete - Princeshat
Cmimi origjinal
360 Leke

10 tullumbace shumengjyresh

10 tullumbace shumengjyresh

10 tullumbace shumengjyresh, te mbushura me helium.
Sygjerohen ne raste ditelindjesh apo surpriza te vecanta te pa imagjinuara. Tullumbacet krijojne nje atmosfere feste dhe lumturie.

Preferencen tuaj per ngjyrat mund ta shkruani tek "Udhezimet speciale" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal
1,200 Leke
Sasia
            
10 tullumbace shumengjyresh
10 tullumbace shumengjyresh
Cmimi origjinal
1,200 Leke

Tullumbaca me numra

Tullumbaca me numra

Personalizo dhuraten tende duke derguar keto tullumbaca.
Tullumbacat jane te mbushur me helium, qendrojne lart ne ajer dhe kane lartesi 1m.

Tek udhezimet e vecanta na shkruani dy numrat qe deshironi.

Cmimi origjinal
3,200 Leke
Sasia
            
Tullumbaca me numra
Tullumbaca me numra
Cmimi origjinal
3,200 Leke

Tullumbac numer

Tullumbac numer

Personalizo dhuraten tende duke derguar kete tullumbac.
Tullumbaci eshte i mbushur me helium, qendron lart ne ajer dhe ka lartesi 1m.

Tek udhezimet e vecanta na shkruani numrin qe deshironi.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Sasia
            
Tullumbac numer
Tullumbac numer
Cmimi origjinal
1,600 Leke

Tullumbac me pika

Tullumbac me pika

Tullumbac me pika te bardha, i fryre me helium.

Cmimi origjinal
180 Leke
Sasia
            
Tullumbac me pika
Tullumbac me pika
Cmimi origjinal
180 Leke

6 tullumbaca me pika

6 tullumbaca me pika

Tullumbaca te ndryshem me pika te bardhe, te fryra me helium.

Cmimi origjinal
1,080 Leke
Sasia
            
6 tullumbaca me pika
6 tullumbaca me pika
Cmimi origjinal
1,080 Leke

Tullumbac Gold

Tullumbac Gold

Personalizo dhuraten tende duke derguar kete tullumbac.
Tullumbaci eshte i mbushur me helium, qendron lart ne ajer dhe ka lartesi 1m.

Tek udhezimet e vecanta na shkruani numrin qe deshironi.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Sasia
            
Tullumbac Gold
Tullumbac Gold
Cmimi origjinal
1,600 Leke

Tullumbaca Gold

Tullumbaca Gold

Personalizo dhuraten tende duke derguar keto tullumbaca.
Tullumbacat jane te mbushur me helium, qendrojne lart ne ajer dhe kane lartesi 1m.

Tek udhezimet e vecanta na shkruani dy numrat qe deshironi.

Cmimi origjinal
3,200 Leke
Sasia
            
Tullumbaca Gold
Tullumbaca Gold
Cmimi origjinal
3,200 Leke

10 Tullumbaca te kromuar

10 Tullumbaca te kromuar

Trendi i fundit i tullumbacave, kane efektin pasqyre dhe terheqin gjithe vemendjen e duhur.
Dhurate impresionuese per kedo qe e merr.

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Sasia
            
10 Tullumbaca te kromuar
10 Tullumbaca te kromuar
Cmimi origjinal
2,000 Leke

Dominim Roze

Dominim Roze

10 tullumbaca roze, 2 tullumbaca flete zemer dhe 2 tullumbaca flete yll.
Super buqete tullumbacash.

Cmimi origjinal
2,640 Leke
Sasia
            
Dominim Roze
Dominim Roze
Cmimi origjinal
2,640 Leke

Eshte djale

Eshte djale

Tullumbaca flete te fryra me helium.
Dhurate ideale kur lindin djem.

Cmimi origjinal
2,140 Leke
Sasia
            
Eshte djale
Eshte djale
Cmimi origjinal
2,140 Leke

Eshte vajze

Eshte vajze

Super dhurate per lindje vajze.
Tullumbacat jane te fryra me helium.

Cmimi origjinal
2,140 Leke
Sasia
            
Eshte vajze
Eshte vajze
Cmimi origjinal
2,140 Leke

Tullumbac flete Spiderman

Tullumbac flete Spiderman

Tullumbac flete me personazhin me te preferuar te femijeve.
Fryhet me helium dhe qendron ne ajer.

Cmimi origjinal
360 Leke
Sasia
            
Tullumbac flete Spiderman
Tullumbac flete Spiderman
Cmimi origjinal
360 Leke