Dergo lule ne Kanada

Dergesa me e pare: 22 janar 2019 (E marte)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Lule ne Kanada
Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes ku perfshihet edhe Kanadaja.

Porosia juaj per nje nga buqetat me lule qe do te shikoni ne vazhdim, do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Buqete me trendafila

Buqete me trendafila

Buqete me 6 trendafila te kuq.


43.00 EUR
Sasia
            

Trendafila roze

Trendafila roze

Buqete me 6 trendafila roze.


43.00 EUR
Sasia
            

Buqete me karafila te verdhe e te kuq

Buqete me karafila te verdhe e te kuq

Buqete me 3 karafila te kuq dhe me tre karafila te verdhe te vendosur ne nje vazo qelqi.


44.00 EUR
Sasia
            

Karafila ne kupe

Karafila ne kupe

Karafila te kuq te vegjel te vendosur ne nje kupe.


44.00 EUR
Sasia
            

Buqete me karafila

Buqete me karafila

Buqete shumengjyreshe me 12 karafila.


45.00 EUR
Sasia
            

Trendafila ne kuti

Trendafila ne kuti

6 trendafila te kuq te vendosur ne kuti.


45.00 EUR
Sasia
            

Shporte mikse

Shporte mikse

Buqete me lule mikse.


49.00 EUR
Sasia
            

Trendafila, Cokollata dhe Arush

Trendafila, Cokollata dhe Arush

Gjashte trendafila te kuq, cokollata ne kuti dhe arush i bardhe.


69.00 EUR
Sasia
            

Lule te bardha me karafila

Lule te bardha me karafila

Buqete me lule te bardha dhe me karafila roze.


57.00 EUR
Sasia
            

Kompozim per femije me arush

Kompozim per femije me arush

Ky kompozim eshte i pershtatshem per femije.


68.00 EUR
Sasia
            

Buqet

Buqet

Buqete me zambake dhe trendafila roze.


67.00 EUR
Sasia
            
Buqet
Buqet
67.00 EUR

Lule dhe arush

Lule dhe arush

Lule te vendosura ne kupe dhe arush.
Shkojne aq shume me njeri tjetrin.


61.00 EUR
Sasia
            

Kompozim me lule te bardha

Kompozim me lule te bardha

Kompozim me zambake te bardhe, tredafila te bardhe, karafila te bardhe dhe alstromeria te bardha te kombinuara ne gjelberim.


66.00 EUR
Sasia
            

Kompozim shumengjyresh

Kompozim shumengjyresh

Ky kompozim perbehet nga lule te ndryshme si trendafila, mini karafila dhe lule te tjera te sezonit te zgjedhura me kujdes, per te krijuar nje larmi ngjyrash.


62.00 EUR
Sasia