Lule ne Prizren, Suhareke

 
Gerbe e kuqe

Gerbe e kuqe


Ju lutemi shkruani sasine e gerbeve te kuqe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi origjinal
1.50 EUR

Sasia
 
Gerbe e kuqe

Gerbe e kuqeJu lutemi shkruani sasine e gerbeve te kuqe qe deshironi ne buqeten tuaj dhe pastaj shtypni butonin qe thote "Fute kete artikull ne porosi".

Me tutje ju mund te shtoni edhe lule te tjera ne buqeten tuaj.


Cmimi per njesi : 1.50 EUR
(Cmimi origjinal)
Shkruaj sasine