USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Lule ne Spanje

Dhurata.com eshte anetare e nje rrjeti nderkombetar qe perbehet nga mijera dyqane lulesh ne shume vende te botes.

Porosia juaj do te transmetohet automatikisht tek nje dyqan lulesh me i afert me adresen e marresit.

Ju lutemi vini re qe dyqanet e luleve do te perpiqen te respektojne oren e dergeses por nuk e garantojne ate.
Perpara se te beni porosine ju lutemi qe te siguroheni qe adresa e marresit te jete plotesisht e sakte.

Trendafila te kuq

Trendafila te kuq

Kjo buqete do te transmetoje emocionet sikur te ishit ju vete.

56.00 EUR

Trendafila te kuq te vegjel

Trendafila te kuq te vegjel

Buqete perfekte per te shprehur mesazhet e dashurise.

50.00 EUR

Trendafila te bardhe

Trendafila te bardhe

Dhurata perfekte per te percjelle mesazhin tuaj me elegance.

56.00 EUR

Trendafila shumengjyresh

Trendafila shumengjyresh

Buqete me ngjyra te celura per te zbukuruar festat.

50.00 EUR

Dashuri

Dashuri

Eleganca dhe romanticiteti vine se bashku ne kete buqete. Surprizo te dashurit e zemres.

58.00 EUR

Trendafila

Trendafila

Dhurate perfekte per cdo rast.

50.00 EUR

Shik dhe elegante

Shik dhe elegante

Buqete e kompozuar me kujdes per cdo rast

85.00 EUR