Shishe vere ne Tirane per ditelindje apo cdo gezim

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 28 korrik 2017 (E premte)
Shishe Vere ose Shampanje
Italiane, Franceze, Spanjolle etj si dhe prodhime te vendit.


Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Reserve Mounton Cadet (kliko mbi foto per me shume)

Varieteti: Merlot 80%
Cabernet Savngnon 12%
Cabernet franc 8%

Aroma: Elegante dhe hapet me aroma manaferrash te egra. Shijet e frutave ne goje zhvillohen mbi tanina. Mbarim terheqes, i forte dhe strukturuar me 13% Alkol.

Cmimi per njesi: 2,650 Leke [$25.07 US - $31.05 CAD - 21.37 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Barolo (kliko mbi foto per me shume)

Zona: Piemonte
Varjeteti: Nebbiolo
Aroma: Arome intens edhe elegante erezash, likuirizie, duhani dhe vanilje.
Vere e forte, trupeplote me nje strukture te perqendruar taninash.
Alcohol: 14%

Cmimi per njesi: 4,000 Leke [$37.84 US - $46.87 CAD - 32.25 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            La Fiole du Pape (kliko mbi foto per me shume)

Varieteti: Grenache noir, Mouvredre Syrah Cinsault.
Aroma: Te ngrohtra dhe komplekse te frutave te thata dhe te pjekura tartufidhe erezash.
Shija: Teper e vecante, e befasueshme nga densiteti i lengut me nje finale qe tregon forcen e taninave.
Alcohol: 14%

Cmimi per njesi: 3,900 Leke [$36.89 US - $45.70 CAD - 31.44 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shampanje Nicolas Feuillate (kliko mbi foto per me shume)


Nr 1 ne France dhe nr 3 ne bote.
Me arome te lehte lulesh dhe frutash te bardha si molle dhe dardhe.
Ndihet ne gjuhe pak e thate dhe cremoze.
E perkryer per aperitiv.Cmimi per njesi: 4,900 Leke [$46.35 US - $57.42 CAD - 39.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Spumante Jacqueline Brut (kliko mbi foto per me shume)


E mbushur me arome frutash, kjo spumante do tju mrekulloje si aperitiv, ose do tju shoqeroje ngrenien duke jua bere speciale.
Bulezat e vogla do ti shtojne nje ndjenje freskie cdo embelsire.Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.19 US - $17.58 CAD - 12.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Spumante Jacqueline Rose (kliko mbi foto per me shume)


Aroma e luleshtrydheve te egra e ben te ndihet terheqese dhe e fresket.Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.19 US - $17.58 CAD - 12.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Tullumbac - Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)


A festohet ditelindja pa nje tullumbac? Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.42 US - $1.76 CAD - 1.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 20x30 cm

Shkruaj Sasine
            Treshe tullumbacash (kliko mbi foto per me shume)

Treshe tullumbacash. Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.68 US - $7.03 CAD - 4.84 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25x30 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac flete - Te Dua Ty (kliko mbi foto per me shume)


Shkrimi ne tullumbac flet vete ..

 

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.68 US - $7.03 CAD - 4.84 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Gezuar ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.68 US - $7.03 CAD - 4.84 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Princeshat (kliko mbi foto per me shume)

Tullumbac me Princeshat te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan, Pokahontas, Mickey Mouse do t'ju pelqenin gjithashtu).

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.68 US - $7.03 CAD - 4.84 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine