USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Shporta dhurate ne Fier e Lushnje

Shporta dhurate te shumellojshme ne Fier dhe zonat perreth per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit, shoqerine etj.
Shportat ndertohen duke zgjedhur me kujdes artikujt cilesore qe tregetohen ne Shqiperi.

Shporte me cokollata

Shporte me cokollata

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!
Shporte me cokollata Milka, Confina, Schogetten dhe me karamele minifruta, etj.
Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatshme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.

Cmimi origjinal: 3,500 Leke

Shporte me cokollata dhe vere

Shporte me cokollata dhe vere

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!
Shporte me Vere, me cokollata Milka, Confina, Schogetten, Snikers dhe me karamele minifruta, etj.
Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatcme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.

Cmimi origjinal: 4,000 Leke

Shporte me fruta e cokollata

Shporte me fruta e cokollata

Shporte me cokollata dhe fruta.
Shporta permban kater cokollata te medha te llojit Milka, Nestle si dhe nje shirit me 4 Rafaello chocolates.
Fruta te ndryshme si Portokalle, Molle, Dardha, Banane, Kivi.
Ne varesi te stines te tregut lokal, fruta te ndryshme si portokalle, molle, dardha, banane, kivi, 2 deri 4 korrra per seicilen, te zgjedhura me kujdes per cilesine dhe freskine.
Sygjerohet kryesisht per festen e nenes.

Cmimi origjinal: 4,500 Leke

Shporta e femijeve

Shporta e femijeve

Shporta permban:
Coca-Cola.
Cokollata te ndryshme, si Milka, Confina, Twix, Snikers etj.
Patatina te ndryshme, si Lays, Doritos, Pringles etj.
Kikirika.Haribo.
Kjo shporte eshte e pershtatur per femije.

Cmimi origjinal: 4,000 Leke

Fruta ne shporte

Fruta ne shporte

Shporta permban:
Molle te kuqe, te verdha ose jeshile, dardha te verdha ose jeshile, portokalle, pjeshke dhe nektarina.
Ne varesi te stines te tregut lokal, fruta te ndryshme si portokalle, molle, dardha, banane, kivi, 2 deri 4 korrra per seicilen, te zgjedhura me kujdes per cilesine dhe freskine.
Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.

Cmimi origjinal: 3,000 Leke

Fruta te stines dhe Vere

Fruta te stines dhe Vere

Shporta permban:
Nje shishe vere 750 ml, molle te kuqe, te verdha ose jeshile, dardha te verdha ose jeshile, portokalle, pjeshke dhe nektarina.
Ne varesi te stines te tregut lokal, fruta te ndryshme si portokalle, molle, dardha, banane, kivi, 2 deri 4 korrra per seicilen, te zgjedhura me kujdes per cilesine dhe freskine.
Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.

Cmimi origjinal: 3,500 Leke