USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Shporte me cokollata

Shporte me cokollata

Shporte me cokollata te ndryshme si Milka, Confina, Schogetten dhe me karamele minifrutash.
Shporta eshte e mbeshtjelle me qese te posatshme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.

Cmimi origjinal: 4,500 Leke

Shporte me cokollata dhe vere

Shporte me cokollata dhe vere

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!
Vere, cokollata te ndryshme si Milka, Confina, Schogetten, Snikers, karamele minifrutash, etj.

Cmimi origjinal: 5,000 Leke

Shporta dhurate - Gezuar Vitin e Ri

Shporta dhurate - Gezuar Vitin e Ri

Kjo shporte eshte nje zgjedhje e sigurt si dhurate per Vitin e Ri.
Shporta permban fruta te llojeve te ndryshme sipas stines, si banane, molle, dardhe, qitro, portokalle, kivi, limon, etj.
Gjithashtu permban tre lloje te ndryshme cokollatash te zeza, si dhe fruta te thata, shishe vere, brusketa te embla dhe te kripura.

Cmimi origjinal: 6,000 Leke

Jastek i personalizuar

Jastek i personalizuar

Bej nje kujtim te paharrueshem! Bej qe endrrat e personit i cili merr kete dhurate te jene sa me te bukura!
Na e dergoni foton qe doni te stampohet mbi jastek me email ose facebook, shoqeruar dhe me numrin e porosise.
Cdo preference te vecante ne lidhje me dhuraten mund ta shkruani me tutje kur tju shfaqet seksioni "Udhezime te vecanta per porosine"

Cmimi origjinal: 2,300 Leke

Puzzle e personalizuar

Puzzle e personalizuar

Nje dhurate krejtesisht e vecante dhe surprizuese.
Puzzle (210 x 297 mm) e krijuar me foton qe ju deshironi.
Bejeni porosine dhe na dergoni foton me email ose facebook te pakten 48 ore perpara dites se dorezimit.

Cmimi origjinal: 1,500 Leke

Filxhan magjik

Filxhan magjik

Ne filxhanin magjik ju mund te shkruani nje mbishkrim i cili shfaqet ne anen e jashtme te filxhanit.
Mbishkrimi mbulohet me nje lloj materiali i cili e ben te dukshem vetem pasi filxhani mbushet.
Tekstin e deshiruar na e shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.
Ju lutem bejeni porosine te pakten 48 ore para.

Cmimi origjinal: 2,000 Leke

Filxhan i personalizuar

Filxhan i personalizuar

Ju mund te na e dergoni foton qe doni te stampohet mbi filxhan email ose facebook shoqeruar me numrin e porosise.
Cdo preference te vecante ne lidhje me dhuraten mund ta shkruani tek seksioni "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal: 1,200 Leke

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

A festohet ditelindja pa nje tullumbac?

Cmimi origjinal: 200 Leke

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash.
Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal: 600 Leke

10 tullumbace shumengjyresh

10 tullumbace shumengjyresh

10 tullumbace shumengjyresh, te mbushura me helium.
Sygjerohen ne raste ditelindjesh apo surpriza te vecanta te pa imagjinuara.
Tullumbacet krijojne nje atmosfere feste dhe lumturie.
Preferencen tuaj per ngjyrat mund ta shkruani tek "Udhezimet speciale" qe do tju shfaqen me tutje

Cmimi origjinal: 2,000 Leke

Tullumbac gome krom

Tullumbac gome krom

Chrome Balloon|Tullumbac gome krom

Cmimi origjinal: 250 Leke

Tullumbac Gold

Tullumbac Gold

Personalizo dhuraten tende duke derguar kete tullumbac.
Tullumbaci eshte i mbushur me helium, qendron lart ne ajer dhe ka lartesi 1m.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani numrin qe deshironi.

Cmimi origjinal: 2,000 Leke

Tullumbaca Gold

Tullumbaca Gold

Personalizo dhuraten tende duke derguar keto tullumbaca.
Tullumbacat jane te mbushur me helium, qendrojne lart ne ajer dhe kane lartesi 1m.
Tek udhezimet e vecanta na shkruani dy numrat qe deshironi.

Cmimi origjinal: 4,000 Leke

Eshte vajze

Eshte vajze

Super dhurate per lindje vajze.
Tullumbacat jane te fryra me helium.

Cmimi origjinal: 2,900 Leke

Eshte djale

Eshte djale

Tullumbaca flete te fryra me helium.
Dhurate ideale kur lindin djem.

Cmimi origjinal: 2,900 Leke

Kompozim me tullumbaca

Kompozim me tullumbaca


Shkruaj brenda shenjave

Cmimi origjinal: 3,750 Leke

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi origjinal: 600 Leke