Dergo ne Tirane shporta dhurate te shumellojshme

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 21 korrik 2017 (E premte)
Shporta dhurate ne Tirane per ditelindje, per meshkuj, per femra, per prinderit, shoqerine etj.
Shportat jane te ndertuara me cokollatata te ndryshme, shishe me pije, fruta etj, te gjitha te zgjedhura me kujdes si artikujt me cilesore qe tregetohen ne Shqiperi.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Tullumbac sipas rastit (kliko mbi foto per me shume)

Mos e ler dhuraten vetem, shoqeroje me nje tullumbac.

Zgjidh shkrimin qe i pershtatet rastit tuaj.
Shkrimet e mundeshme jane:


"Happy Birthday"
"I Love You"
"Its a Boy"
"Its a Girl"
"World's Best Dad"
"# 1 Mom/Mami me e mire ne bote"
"Hope you Well Soon"
"Best Wishes"
"Just Married"

Ju lutemi shkruani nje nga shprehjet e mesiperme tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporte me cokollata (kliko mbi foto per me shume)

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!

Shporte me cokollata Milka, Confina, Schogetten dhe me karamele minifruta  etj.

Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatcme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.

Shportat kane diameter 30cm.
Cmimi per njesi: 4,000 Leke [$37.41 US - $47.30 CAD - 32.68 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 37x37x37 cm
Shkruaj Sasine
            Shporte me cokollata dhe vere (kliko mbi foto per me shume)

Mbretereshat e gezimeve, urimeve per ditelindje, per festa te ndryshme gjate gjithe vitit!
Shporte me Vere, me cokollata Milka, Confina, Schogetten, Snikers dhe me karamele minifruta  etj.

Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatcme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.
Shportat kane nje diameter prej 30cm.
Cmimi per njesi: 4,500 Leke [$42.09 US - $53.21 CAD - 36.76 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 37x37x37 cm

Shkruaj Sasine
            Shporte me torte Vienese (kliko mbi foto per me shume)

Shporte me Vere, cokollata Milka, Konfina, Schogetten, biskota, karamele , vafer  dhe me torte Vienese etj.

Shportat jane te mbeshtjella bukur me qese te posatcme per shporta dhe fjongo me ngjyra te ndryshme.
Cmimi per njesi: 4,500 Leke [$42.09 US - $53.21 CAD - 36.76 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 45x27x37 cm

Shkruaj Sasine
            Per zoterinj (kliko mbi foto per me shume)

Kjo shporte permban:

Nje shishe vere cilesore e kantines me prestigjoze ne vend, djathe  Italian shoqerues per veren, me shije dhe agjent te ndryshem aromatizues, Brusketa te embla dhe te kripura, Stika, Lajthia si dhe cokollate e zeze.Cmimi per njesi: 3,500 Leke [$32.73 US - $41.39 CAD - 28.60 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Shporte mix (kliko mbi foto per me shume)

Shporte Mix
Shporta permban fruta te llojeve te ndryshme si banane, molle, dardhe, qitro, portokalle, kivi, limon. Gjithashtu permban 3 lloje te ndryshme cokollata te zeza   si dhe fruta te thata, vere, brusketa te embla dhe te kripura.


Cmimi per njesi: 5,500 Leke [$51.44 US - $65.04 CAD - 44.94 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporte me fruta e cokollata (kliko mbi foto per me shume)

Shporte me cokollata dhe fruta.
Shporta permban kater cokollata te medha te llojit  Milka,  Nestle si dhe nje shirit me 4 Rafaello chocolates. Fruta te ndryshme si Portokalle, Molle, Dardha, Banane, Kivi.
Te gjitha jane te vendosura ne nje shporte  me permasa (Diameter 40 cm) e mbeshtjelle dhe e zbukuruar me nje fjongo te kuqe!

Sygjerohet kryesisht per festen e nenes.


Cmimi per njesi: 4,500 Leke [$42.09 US - $53.21 CAD - 36.76 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporta speciale (kliko mbi foto per me shume)

Shporte Speciale.
Quhet e tille pasi permban te gjitha llojet e frutave te thata dhe cokollata krokante. Kjo shporte dhurohet "per qef" pa ndonje rast apo feste. Personi qe merr kete dhurate do t'ju kujtoje gjithe jeten, sa here shijon stikat apo bajamet, apo stafidhet ose kikiriket dehes dhe per ta embelsuar muhabetin askush nuk i reziston xhelatinat dhe cokollatat.Cmimi per njesi: 10,000 Leke [$93.53 US - $118.25 CAD - 81.70 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporta e femijeve (kliko mbi foto per me shume)


Permban:
Coca-Cola.
Cokollata te ndryshme, si Milka, Confina, Twix, Snikers etj.
Patatina te ndryshme, si Lays, Doritos, Pringles etj.
Kikirika.
Haribo.

Kjo shporte eshte e pershtatur per femije.Cmimi per njesi: 4,000 Leke [$37.41 US - $47.30 CAD - 32.68 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporta e vererave (kliko mbi foto per me shume)


Permban:
2 shishe vere cilesore, te bardhe dhe te kuqe.
2 gota vere.
Hapese profesionale vere.

Kjo shporte eshte ideale per t'iu dhuruar miqve, cifteve dhe raste festash.Cmimi per njesi: 4,000 Leke [$37.41 US - $47.30 CAD - 32.68 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporta e mengjesit (kliko mbi foto per me shume)


Permban:
Nutella, recel, kafe, 2 cokollata te zeza masive, bonbone dhe biskota te ndryshme.Cmimi per njesi: 5,000 Leke [$46.76 US - $59.13 CAD - 40.85 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporta e birrave (kliko mbi foto per me shume)


Permban:
6 birra te ndryshme ne shishe.
Stika, lajthi, bajame, kikirika.
Fergese ne kavanoz.

Kjo shporte sygjerohet per meshkuj.Cmimi per njesi: 5,500 Leke [$51.44 US - $65.04 CAD - 44.94 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Fruta ne shporte (kliko mbi foto per me shume)

Shporta permban: 

Molle te kuqe, te verdha ose jeshile, Dardhe te verdha ose jeshile, Portokalle, Pjeshke dhe Nektarina. Frutat jane te fresketa dhe cilesi e pare.

Permbajtja e shportes mund te ndryshoje pjeserisht ne varesi te sezonit.

Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.


Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$28.06 US - $35.48 CAD - 24.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Fruta te stines dhe Vere (kliko mbi foto per me shume)

Fruta me vere Shporta permban: 

Nje shishe vere 750 ml, Molle te kuqe, te verdha ose jeshile, Dardhe te verdha ose jeshile, Portokalle, Pjeshke dhe Nektarina.Frutat jane te fresketa dhe cilesi e pare.
Permbajtja e shportes mund te ndryshoje pjeserisht ne varesi te sezonit.


Shportat ne foto jane me material mbushes ne fund, por ne ne Shqiperi nuk perdorim material mbushes dhe per kete arsye shporta mund te duket me pak voluminoze se ne figure.


Cmimi per njesi: 3,500 Leke [$32.73 US - $41.39 CAD - 28.60 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Bostan i gdhendur dhe rrepa si lule (kliko mbi foto per me shume)


Kjo shporte permban  bostan 3-4 kg te dekoruar me mbishkrimin qe ju deshironi.
Lulet jane te pergatitura nga rrepat e kuqe, te dekoruar ne forme trendafili.
Kjo shporte eshte e pakonsumueshme.

Shporta sygjerohet per tu derguar ne orarin 9-12, per te ruajtur freskine e frutave.

Ju lutemi tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje, na shkruani shkrimin qe deshironi te gdhendet ne bostan.Cmimi per njesi: 5,500 Leke [$51.44 US - $65.04 CAD - 44.94 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Mix frutash dhe bostan i gdhendur (kliko mbi foto per me shume)


Kjo shporte permban bostan 3-4 kg te dekoruar me mbishkrimin qe ju deshironi.
Gjithashtu kjo shporte permban disa lloje te frutave si luleshtrydhe, ananas, fisalis, kivi, portokalle, kumbull, qershia ose rrush ne vartesi te sezonit.

Shporta sygjerohet per tu derguar ne orarin 9-12, per te ruajtur freskine e frutave.

Ju lutemi tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje, na shkruani shkrimin qe deshironi te gdhendet ne bostan.Cmimi per njesi: 7,500 Leke [$70.14 US - $88.69 CAD - 61.28 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Bostan i gdhendur dhe fruta (kliko mbi foto per me shume)


Bostani ne kete shporte eshte i dekoruar si torte me disa kate.
Kjo shporte permban disa lloje frutash si kivi, portokalle, ananas, rrush i bardhe dhe rrush i zi.

Shporta sygjerohet per tu derguar ne orarin 9-12, per te ruajtur freskine e frutave.

Ju lutemi tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje, na shkruani shkrimin qe deshironi te gdhendet ne bostan.
Cmimi per njesi: 8,500 Leke [$79.50 US - $100.51 CAD - 69.44 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporte bostan i gdhendur per femije (kliko mbi foto per me shume)


Kjo shporte permban bostan 3-4 kg te dekoruar me personazh vizatimor per femije.
Gjithashtu kjo shporte permban kivi, portokalle, kumbulla dhe rrush.
Shporta eshte e dedikuar per femije.

Shporta sygjerohet per tu derguar ne orarin 9-12, per te ruajtur freskine e frutave.

Ju lutemi tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje, na shkruani personazhin vizatimor qe deshironi te gdhendet ne bostan.Cmimi per njesi: 6,500 Leke [$60.79 US - $76.86 CAD - 53.11 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Shporta me veden te gdhendur (kliko mbi foto per me shume)


Kjo shporte permban veden, te dekoruar me mbishkrimin qe ju deshironi.
Gjithashtu kjo shporte permban disa lloje frutash si luleshtrydhe, kivi, portokalle, ananas dhe rrush.

Shporta sygjerohet per tu derguar ne orarin 9-12, per te ruajtur freskine e frutave.

Ju lutemi tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje, na shkruani shkrimin qe deshironi te gdhendet ne veden.
Cmimi per njesi: 5,500 Leke [$51.44 US - $65.04 CAD - 44.94 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Bostan i gdhendur sipas deshires (kliko mbi foto per me shume)


Bostan 2-3 kg i gdhendur sipas deshires tuaj.
Ide dhurate shume e vecante per tu dhuruar ne cdo rast.

Bostani sygjerohet per tu derguar ne orarin 9-12, per te ruajtur freskine e frutave.

Ju lutemi tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje, na shkruani shkrimin qe deshironi te gdhendet ne bostan.Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$28.06 US - $35.48 CAD - 24.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            SPA per Femra (kliko mbi foto per me shume)

Shporta permban: 

Shampo trupi dhe koke, deodorant, anti djers, qirinj,  kripera minerale dhe cokollata.

Te gjithe artikujt e mesiperm jane te linjes Isana.
Cmimi per njesi: 4,900 Leke [$45.83 US - $57.94 CAD - 40.03 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Bath dhe Spa per meshkuj (kliko mbi foto per me shume)

Shporta permban: 

Shampo trupi dhe koke, deodorant, aftershave, anti djerse dhe shkume rroje.

Te gjithe artikujt e mesiperm jane te linjes Isana.

Gjithashtu kjo shporte permban dhe nje parfum 20 ml Armani-Acqua di Gio. 


Cmimi per njesi: 4,500 Leke [$42.09 US - $53.21 CAD - 36.76 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)

Shkruaj Sasine
            Tullumbac - Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

A festohet ditelindja pa nje tullumbac? Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.40 US - $1.77 CAD - 1.23 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 20x30 cm

Shkruaj Sasine
            Treshe tullumbacash (kliko mbi foto per me shume)

Treshe tullumbacash. Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.
Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.


Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 25x30 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac flete - Te Dua Ty (kliko mbi foto per me shume)

Shkrimi ne tullumbac flet vete.


Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen (kliko mbi foto per me shume)

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.


Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine
            Tullumbac flete - Princeshat (kliko mbi foto per me shume)

Tullumbac me Princeshat te pikturuar mbi te (personazhe si Mbreti Luan, Pokahontas, Mickey Mouse do t'ju pelqenin gjithashtu).
 

Cmimi per njesi: 600 Leke [$5.61 US - $7.10 CAD - 4.90 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: 30x40 cm
Shkruaj Sasine