USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Bibis Beauty ne Tirane

Klinika Bibis ka vene ne dispozicionin tuaj profesionalizmin dhe luksin, me emrat me te mire te tregut internacional.
Per floket ofrojne me te miren e produkteve Farmagan.

Vesa Spa & Fitness ne Tirane

Ne ambientet tona do te gjeni kenaqesine e relaksit te trupit e te mendjes.
Dhurojini dikujt nje karte dhurate per Ádo lloj sherbimi qe ne bejme.

Sallon Bukurie Vesa ne Tirane

Dhuroi dikujt nje karte dhurate per ne Sallonin e Bukurise me modern ne Tirane.
Ne do ta dergojme karten dhurate surprize ne shtepi dhe marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★