Dergo torte ne Berat Shqiperi

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 29 korrik 2017 (E shtune)
Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Berat dhe Kucove, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada


 Torte karamel (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 30 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte fejese (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 10 racione.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,500 Leke [$23.65 US - $29.29 CAD - 20.16 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte vanilje (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 10 racione.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 30 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte kivi (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 26 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte me portokall (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 26 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte kajsi (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 26 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte cokollate (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 26 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Pasta kubana (kliko mbi foto per me shume)

Ky eshte nje specialitet i lokalit.


Cmimi per njesi: 120 Leke [$1.14 US - $1.41 CAD - 0.97 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 180 gr
Shkruaj Sasine
            Kek marmarizato (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 10 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: diameter 26 cm
Pesha: 2 Kg
Shkruaj Sasine
            Torte sipas deshires (kliko mbi foto per me shume)

Torte me shije te ndryshme me 20 Racione.
Ju lutem specifikoni shijen e tortes: Kivi, Cokollate, Vanilje, Portokal


Cmimi per njesi: 4,000 Leke [$37.84 US - $46.87 CAD - 32.25 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 2 gr
Shkruaj Sasine
            Torte sipas deshires (kliko mbi foto per me shume)

Torte me 15 racione.
Ju lutem specifikoni shijen: Kivi, Cokollate, Vanilje,Portokall.


Cmimi per njesi: 3,000 Leke [$28.38 US - $35.15 CAD - 24.19 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte ditelindje femijesh (kliko mbi foto per me shume)

E pershtatshme per 20 racione

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi: 4,500 Leke [$42.57 US - $52.73 CAD - 36.28 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Permasa: permasat 35x35 cm
Pesha: 4 Kg
Shkruaj Sasine
            Zupa (kliko mbi foto per me shume)

Zupat jane te fresket dhe te sapo pregatitur.


Cmimi per njesi: 150 Leke [$1.42 US - $1.76 CAD - 1.21 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Pesha: 200 gr
Shkruaj Sasine