Dergo torta ne Durres Shqiperi

Dergesa me e pare: 15 dhjetor 2018 (E shtune)

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta ne Durres
Ne dergojme torta ne Durres nga pasticerite me te mira te qytetit.

Mesazhin tuaj ne do ta shkruajme ne nje kartoline te posacme qe do te dorezohet bashke me torten.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi.
Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Torte me copeza frutash

Torte me copeza frutash

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, me copeza frutash arra dhe bajame.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te ndryshme dhe gelato pasticerie.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Sasia
            
Torte me copeza frutash
Torte me copeza frutash
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Torte zemer me cokollate

Torte zemer me cokollate

Torta perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate, arra dhe bajame.
Torta eshte e veshur ne cokollate dhe e dekoruar me copeza frytash si luleshtrydhe dhe copeza cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Sasia
            
Torte zemer me cokollate
Torte zemer me cokollate
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Torte me cokollate

Torte me cokollate

Torta perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate , arra dhe bajame.
Torta eshte e veshur ne cokollate dhe e dekoruar me copeza frytash si luleshtrydhe dhe copeza cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Sasia
            
Torte me cokollate
Torte me cokollate
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Torte me fruta pylli

Torte me fruta pylli

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza boronice, manaferre dhe rrush te kuq.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe krem me fruta pylli.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Sasia
            
Torte me fruta pylli
Torte me fruta pylli
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Torte me luleshtrydhe

Torte me luleshtrydhe

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza luleshtrydhe dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me cokollate dhe luleshtrydhe.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Sasia
            
Torte me luleshtrydhe
Torte me luleshtrydhe
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Torte Karamel

Torte Karamel

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza karameli dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe krem karamel.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Sasia
            
Torte Karamel
Torte Karamel
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Torte Caramel me zemer

Torte Caramel me zemer

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe krem karamel.

Torta eshte e pershtatshme per 15 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Sasia
            
Torte Caramel me zemer
Torte Caramel me zemer
Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: 28 cm

Kroskat me fruta

Kroskat me fruta

Torta ka 1 shtrese biskote.
Kjo shtrese eshte e mbushur me krem pasticeri dhe me fruta te ndryshme.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
1,500 Leke

Sasia
            
Kroskat me fruta
Kroskat me fruta
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte profiterol

Torte profiterol

Perberesit kryesore te kesaj torte jane pandispanja dhe cokollata.

Torta eshte e pershtatshme per 10 racione.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
1,800 Leke
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 2 Kg
Sasia
            
Torte profiterol
Torte profiterol
Cmimi origjinal
1,800 Leke
Permasa: diameter 28 cm
Pesha: 2 Kg

Pony cake

Pony cake

Torte Pony


Cmimi origjinal
3,500 Leke
Sasia
            
Pony cake
Pony cake
Cmimi origjinal
3,500 Leke