Dergo torta ne Elbasan dhe zonat perreth

Dergesa me e pare: 29 shtator 2020 (E marte)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta ne Elbasan e fshatra
Surprizo dike me tortat e fresketa dhe cilesore te Gama Bakery ne Elbasan.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Torte me copeza frutash

Torte me copeza frutash

Torta eshte me pete dhe e mbushur me krem pasticerie te cilesise se pare.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te ndryshme dhe gelato pasticerie.

Torta eshte 2kg.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Sasia
            
Torte me copeza frutash
Torte me copeza frutash
Cmimi origjinal
1,600 Leke

Qiri

Qiri

Qiri me numer.

Ju lutem shkruani tek udhezimet e veēanta numrin qe deshironi.


Cmimi origjinal
50 Leke
Sasia
            
Qiri
Qiri
Cmimi origjinal
50 Leke

Torte zemer me cokollate

Torte zemer me cokollate

Torta perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate, arra dhe bajame.
Torta eshte e veshur ne cokollate dhe e dekoruar me copeza frytash si luleshtrydhe dhe copeza cokollate.

Torta eshte 2kg.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Sasia
            
Torte zemer me cokollate
Torte zemer me cokollate
Cmimi origjinal
2,000 Leke

Torte me cokollate

Torte me cokollate

Torta perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate, arra dhe bajame.
Torta eshte e veshur ne cokollate dhe e dekoruar me copeza frytash si luleshtrydhe dhe copeza cokollate.

Torta eshte 2kg.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Sasia
            
Torte me cokollate
Torte me cokollate
Cmimi origjinal
2,000 Leke

Torte me portokall

Torte me portokall

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me copeza portokalli.

Torta eshte 2 kg.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Sasia
            
Torte me portokall
Torte me portokall
Cmimi origjinal
1,600 Leke

Torte me fruta pylli

Torte me fruta pylli

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza boronice, manaferre dhe rrush te kuq.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe krem me fruta pylli.

Torta eshte 2kg.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Sasia
            
Torte me fruta pylli
Torte me fruta pylli
Cmimi origjinal
1,600 Leke

Torte me luleshtrydhe

Torte me luleshtrydhe

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza luleshtrydhe dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me cokollate dhe luleshtrydhe.

Torta eshte 2 kg.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Sasia
            
Torte me luleshtrydhe
Torte me luleshtrydhe
Cmimi origjinal
1,600 Leke

Torte Karamel

Torte Karamel

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza karameli dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe krem karamel.

Torta eshte 2kg.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Sasia
            
Torte Karamel
Torte Karamel
Cmimi origjinal
1,600 Leke