Dergo torte ne Fier Shqiperi

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Dita me e shpejte e kryerjes se porosise: 28 korrik 2017 (E premte)
Ne do ti cojme tortat e meposhtme surprize kudo ne Fier, Lushnje dhe disa fshatra.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 


 Torte cokollate dhe vanilje (kliko mbi foto per me shume)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate dhe bajame.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 1,700 Leke [$16.08 US - $19.92 CAD - 13.71 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte zemer me luleshtrydhe (kliko mbi foto per me shume)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, luleshtydhe, cokollate dhe bajame ose arra.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.19 US - $17.58 CAD - 12.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte me vanilje (kliko mbi foto per me shume)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, vanilje dhe bajame ose arra. E dekoruar me copeza cokollate dhe luleshtrydhe.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.19 US - $17.58 CAD - 12.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte me fruta (kliko mbi foto per me shume)


3 shtresa me krem pasticerie, copeza frutash dhe arra ose bajame sipas deshires.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 1,800 Leke [$17.03 US - $21.09 CAD - 14.51 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte me cokollate (kliko mbi foto per me shume)


3 shtresa: krem pasticerie, cokollate dhe arra ose bajame.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 1,700 Leke [$16.08 US - $19.92 CAD - 13.71 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte katrore me fruta (kliko mbi foto per me shume)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie dhe me shije frutash.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 2,000 Leke [$18.92 US - $23.44 CAD - 16.13 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte me krem gjalpi dhe kakao (kliko mbi foto per me shume)


Kjo torte perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollat, arra ose bajame.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.19 US - $17.58 CAD - 12.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torte me nutella (kliko mbi foto per me shume)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, nutella, bajame ose arra. E dekoruar me copeza cokollate.

E pershtatshme per 10 persona. 

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 1,500 Leke [$14.19 US - $17.58 CAD - 12.09 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Torta red velvet (kliko mbi foto per me shume)


Njihet ndryshe si torta e pasionit dhe dashurise, per shkak te pandispanjes specifike ne ngjyre te kuqe. E perbere nga 3 shtresa te mbushura me krem gjalpi special te kesaj torte.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi per njesi: 2,500 Leke [$23.65 US - $29.29 CAD - 20.16 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine
            Trigona (kliko mbi foto per me shume)


Tek sasia ketu poshte ju lutemi shkruani numrin e trigonave qe doni te porosisni.
Cmimi per njesi: 60 Leke [$0.57 US - $0.70 CAD - 0.48 EUR]
(Ky eshte cmimi origjinal ne vend. Ne hapin tjeter do te shtohen pagesat e sherbimit)
Shkruaj Sasine