Torta ne Korce dhe fshatra

 
Torte me shije luleshtrydhe

Torte me shije luleshtrydhe


Torte me shije luleshtrydhe (e pershtatshme per 12 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
1,500 Leke
Permasa: diametri 28 cm

Sasia
 
Torte me shije luleshtrydhe

Torte me shije luleshtrydheTorte me shije luleshtrydhe (e pershtatshme per 12 racione).

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi per njesi : 1,500 Leke
(Cmimi origjinal)
Permasa: diametri 28 cm
Shkruaj sasine