Torta ne Korce dhe fshatra

 
Torte numer

Torte numer


Torte numer (e pershtatshme per 20 racione).

Torta ne figure ka formen e numrit "10".

Numrin qe deshironi ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Nese doni nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" .


Cmimi origjinal
4,000 Leke

Sasia
 
Torte numer

Torte numerTorte numer (e pershtatshme per 20 racione).

Torta ne figure ka formen e numrit "10".

Numrin qe deshironi ju lutemi ta shkruani tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Nese doni nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" .


Cmimi per njesi : 4,000 Leke
(Cmimi origjinal)

Shkruaj sasine