Dergo torta ne Sarande Shqiperi

Dergesa me e pare: 17 dhjetor 2018 (E hene)

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta ne Sarande
Torta ne Sarande me pasticerine me te mire te qytetit.

Mesazhin tuaj ne do ta shkruajme ne nje kartoline te posacme qe do te dorezohet bashke me torten.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi.
Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Torte serano

Torte serano

Kjo torte eshte e perbere me 3 shtresa pandispanje dhe prej kremi pasticeri Serrano.
Brenda dhe jashte torta eshte e dekoruar me fruta te thata.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
1,200 Leke
Pesha: 2 Kg
Sasia
            
Torte serano
Torte serano
Cmimi origjinal
1,200 Leke
Pesha: 2 Kg

Torte Luleshtrydhe

Torte Luleshtrydhe

Kjo torte eshte e perbere me pandispanje dhe prej kremi pastiēerie me shije luleshtrydhe.
E dekoruar me xhelatine me shije luleshtrydheje dhe copa cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte Luleshtrydhe
Torte Luleshtrydhe
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte limoni

Torte limoni

Kjo torte eshte e perbere me pandispanje dhe prej kremi pasticerie me shije limoni.
E dekoruar me xhelatine me shije limoni, krem cokollate dhe copa cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte limoni
Torte limoni
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte karamel

Torte karamel

Kjo torte eshte e perbere me 2 shtresa pandispanje dhe prej kremi pasticerie me shije karamel dhe zbukurime fruta siper.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte karamel
Torte karamel
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte me vanilje

Torte me vanilje

Kjo torte eshte e perbere me 2 shtresa pandispanje dhe prej kremi pasticerie me shije vanilje dhe e dekoruar me krem cokollate dhe copa qershie siper.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte me vanilje
Torte me vanilje
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte Dolce

Torte Dolce

Kjo torte eshte e perbere me pandispanje dhe mus cokollate.
Krem pasticerie me shije banane dhe e dekoruar me krem cokollate dhe copa qershie siper.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte Dolce
Torte Dolce
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte kuqis

Torte kuqis

Kjo torte eshte e perbere me biskota kuqis dhe me shije cokollate.
Torta eshte e dekoruar me krem cokollate siper dhe copa frutash dhe tarte.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte kuqis
Torte kuqis
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte me shije cokollate

Torte me shije cokollate

Kjo torte eshte e perbere me pandispanje dhe prej kremi pasticerie me shije cokollate.
Torta eshte e dekoruar me krem cokollate dhe copa luleshtrydhe siper.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte me shije cokollate
Torte me shije cokollate
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg

Torta zemer

Torta zemer

Kjo torte eshte e perbere me 2 shtresa pandispanje dhe krem pasticerie me shije qershie.
Torta eshte e dekoruar me krem cokollate dhe copa luleshtrydhe siper.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torta zemer
Torta zemer
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg

Torte ne forme zemre

Torte ne forme zemre

Shkruaj brenda shenjave


Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Torte ne forme zemre
Torte ne forme zemre
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte mus cokollate

Torte mus cokollate

Kjo torte eshte e perbere me 2 shtresa pandispanje dhe krem pasticerie me shije mus cokollate.

Torta eshte e dekoruar me krem cokollate dhe copa frutash siper.

Torta eshte e pershtatshme per 25 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje. 


Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg
Sasia
            
Torte mus cokollate
Torte mus cokollate
Cmimi origjinal
2,500 Leke
Pesha: 4 Kg