Dergo torte ne Shkoder Shqiperi

Dergesa me e pare: 1 tetor 2020 (E enjte)

Cmimet jane ekzaktesisht sa te dyqanit ne vend.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta ne Shkoder e fshatra
Pasticeri Eagle ne qender te Shkodres, ka me shume se 20 vjet qe sherben me cilesi dhe korrektesi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" qe do tju shfaqen me vone.

Torte me cokollate

Torte me cokollate

Torta perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate, arra dhe bajame.
Torta eshte e veshur ne cokollate dhe e dekoruar.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje

Cmimi origjinal
2,200 Leke
Sasia
            
Torte me cokollate
Torte me cokollate
Cmimi origjinal
2,200 Leke

Torte Caramel Zemer

Torte Caramel Zemer

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash.

Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje

Cmimi origjinal
3,000 Leke
Sasia
            
Torte Caramel Zemer
Torte Caramel Zemer
Cmimi origjinal
3,000 Leke

Torte me shije kivi

Torte me shije kivi

Perberesit e kesaj torte jane: pandispanja dhe kremi me shije kivi ne dy ose tre shtresa.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.
Ju lutem vini re qe zbukurimi mbi torte mund te varioje.

Cmimi origjinal
1,600 Leke
Permasa: 28 cm
Pesha: 2,000 gr
Sasia
            
Torte me shije kivi
Torte me shije kivi
Cmimi origjinal
1,600 Leke
Permasa: 28 cm
Pesha: 2,000 gr

Torte e veshur me sheqer

Torte e veshur me sheqer

Perberesit e kesaj torte jane pandispanja: ne tre shtresa dhe kremi me shije sipas deshires.
Nga jashte torta mbulohet me sfond sheqeri te ngjyrave dhe shijeve te ndryshme.

Torta eshte e pershtatshme per 20 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
3,100 Leke
Permasa: 28x28 cm
Pesha: 3,000 gr
Sasia
            
Torte e veshur me sheqer
Torte e veshur me sheqer
Cmimi origjinal
3,100 Leke
Permasa: 28x28 cm
Pesha: 3,000 gr

Torte me forma te ndryshme

Torte me forma te ndryshme

Perberesit e kesaj torte jane: pandispanja me tre shtresa dhe kremi me shije sipas deshires.

Torta eshte e pershtatshme per 30 persona. 

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.


Cmimi origjinal
5,000 Leke
Pesha: 4,000 gr
Sasia
            
Torte me forma te ndryshme
Torte me forma te ndryshme
Cmimi origjinal
5,000 Leke
Pesha: 4,000 gr

Torte me logo

Torte me logo

Perberesit e kesaj torte jane: pandispanja me dy ose me tre shtresa dhe kremi me shije sipas deshires.
Kjo torte ėshtė e pėrshtatshme pėr 12 persona.
Zbukurimi i tortes mund te behet me figura te ndryshme.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Cmimi origjinal
2,000 Leke
Permasa: 28 cm
Pesha: 2,000 gr

Sasia
            
Torte me logo
Torte me logo
Cmimi origjinal
2,000 Leke
Permasa: 28 cm
Pesha: 2,000 gr