Dergo torta ne Tirane Shqiperi

Dergesa me e pare: 19 mars 2019 (E marte)

Cmimet me poshte jane ekzaktesisht cmimet e dyqanit.
Me tutje ne shtojme pagesen per:
1- sherbimin online
2- sherbimin ne vend
 
Torta ne Tirane
Torta per ditelindje e cdo feste tjeter kudo ne Tirane dhe ne fshatrat perreth.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi.
Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Tullumbac sipas rastit

Tullumbac sipas rastit

Mos e ler dhuraten vetem, shoqeroje me nje tullumbac.

Zgjidh shkrimin qe i pershtatet rastit tuaj.
Shkrimet e mundeshme jane:

"Happy Birthday"
"I Love You"
"Its a Boy"
"Its a Girl"
"World's Best Dad"
"World's Greatest Mom"
"Hope you Well Soon"
"Congratulations"
"Just Married"

Ju lutemi shkruani nje nga shprehjet e mesiperme tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            
Tullumbac sipas rastit
Tullumbac sipas rastit
Cmimi origjinal
600 Leke

Torte me copeza frutash

Torte me copeza frutash

Torta eshte me pete dhe e mbushur me krem pasticerie te cilesise se pare.
Siper eshte e zbukuruar me estetike me fruta te ndryshme dhe gelato pasticerie.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Torte me copeza frutash
Torte me copeza frutash
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte zemer me cokollate

Torte zemer me cokollate

Torta perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate, arra dhe bajame.
Torta eshte e veshur ne cokollate dhe e dekoruar me copeza frytash si luleshtrydhe dhe copeza cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 15 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,800 Leke
Sasia
            
Torte zemer me cokollate
Torte zemer me cokollate
Cmimi origjinal
1,800 Leke

Torte me cokollate

Torte me cokollate

Torta perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate , arra dhe bajame.
Torta eshte e veshur ne cokollate dhe e dekoruar me copeza frytash si luleshtrydhe dhe copeza cokollate.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Torte me cokollate
Torte me cokollate
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte me portokall

Torte me portokall

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe me copeza portokalli.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe feta portokalli te fresket.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Torte me portokall
Torte me portokall
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte me fruta pylli

Torte me fruta pylli

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza boronice, manaferre dhe rrush te kuq.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe krem me fruta pylli.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,700 Leke
Sasia
            
Torte me fruta pylli
Torte me fruta pylli
Cmimi origjinal
1,700 Leke

Torte me luleshtrydhe

Torte me luleshtrydhe

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza luleshtrydhe dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me cokollate dhe luleshtrydhe.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Torte me luleshtrydhe
Torte me luleshtrydhe
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte me vishnje

Torte me vishnje

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza vishnjeje dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe gelatin.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Torte me vishnje
Torte me vishnje
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte Karamel

Torte Karamel

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza karameli dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe krem karamel.

Torta eshte e pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,500 Leke
Sasia
            
Torte Karamel
Torte Karamel
Cmimi origjinal
1,500 Leke

Torte Caramel Zemer

Torte Caramel Zemer

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare dhe fruta te thata.
Siper eshte e zbukuruar me kujdes me copeza frutash dhe krem karamel.

Torta eshte e pershtatshme per 15 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

Cmimi origjinal
1,800 Leke
Sasia
            
Torte Caramel Zemer
Torte Caramel Zemer
Cmimi origjinal
1,800 Leke

Gezuar Shen Valentinin

Gezuar Shen Valentinin

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza frutash te fresketa dhe fruta te thata.

Behet ne kater shije te ndryshme: karamel, cokollate, qershi ose luleshtrydhe.

Siper eshte e zbukuruar me kujdes me pete sheqeri te bardhe dhe nje fjongo te kuqe.

Torta eshte e pershtatshme per 15 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

KUJDES!
Ju lutemi bejeni porosine te pakten 24 ore perpara, pasi kjo lloj torte kerkon kohe per tu pregatitur.

Cmimi origjinal
3,500 Leke

Sasia
            
Gezuar Shen Valentinin
Gezuar Shen Valentinin
Cmimi origjinal
3,500 Leke

Te Dua

Te Dua

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza frutash te fresketa dhe fruta te thata.
Behet ne kater shije te ndryshme: Karamel, Cokollate, Qershi ose Luleshtrydhe.

Siper eshte e zbukuruar me kujdes me pete sheqeri te kuqe dhe mbishkrim "I love you".

Torta eshte e pershtatshme per 15 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.

KUJDES! 

Ju lutem beni porosine tuaj minimalisht 24 ore para, pasi kjo lloj torte kerkon nje kohe te vecante per tu pregatitur.

Cmimi origjinal
3,500 Leke

Sasia
            
Te Dua
Te Dua
Cmimi origjinal
3,500 Leke

Torte me Logo

Torte me Logo

Torta ka 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie te cilesise se pare, copeza frutash te fresketa, fruta te thata dhe cokollate.
Behet ne kater shije te ndryshme: karamel, cokollate, qershi ose luleshtrydhe.
Siper vendoset logo e skuadrese tuaj te zemres.

Torta eshte e pershtatshme per 12 persona.

Ju lutem specifikoni logon qe deshironi tek " Udhezime speciale per porosine" qe do t'ju shfaqet gjate plotesimit te te dhenave.

KUJDES!

Ju lutem beni porosine tuaj minimalisht 24 ore para, pasi kjo lloj torte kerkon nje kohe te vecante per tu pregatitur.

Cmimi origjinal
4,000 Leke

Sasia
            
Torte me Logo
Torte me Logo
Cmimi origjinal
4,000 Leke

Bakllava (me Kg)

Bakllava (me Kg)

Eshte emblesira tradicionale shqiptare dhe cilesia eshte e mrekullueshme.

1 kg kushton 900 lek.
Nese deshironi 1 kg shkruaj sasine 1, nese deshironi 2 kg shkruaj sasine 2 etj.

Cmimi origjinal
900 Leke
Pesha: 1 Kg
Sasia
            
Bakllava (me Kg)
Bakllava (me Kg)
Cmimi origjinal
900 Leke
Pesha: 1 Kg

Kadaif

Kadaif

Kadaif i sherbetosur me shijen origjinale te kadaifit.

1kg kushton 800 leke.
Nese deshiron 1 kg zgjidh sasine 1, nese deshiron 2 kg zgjidh sasine 2 etj.

Cmimi origjinal
800 Leke
Sasia
            
Kadaif
Kadaif
Cmimi origjinal
800 Leke

Trigona me krem pasticerie

Trigona me krem pasticerie

Trigona me krem pasticerie dhe sherbet.

Tek "Shkruaj sasine" ketu poshte, shkruani sasine e copeve qe deshironi te porosisni.

Cmimi origjinal
80 Leke
Sasia
            
Trigona me krem pasticerie
Trigona me krem pasticerie
Cmimi origjinal
80 Leke

Pastashu

Pastashu

Nje nga embelsirat me te shijshme.

Tek "Shkruaj sasine" ketu poshte, shkruani sasine e copeve qe deshironi te porosisni.

Cmimi origjinal
80 Leke
Sasia
            
Pastashu
Pastashu
Cmimi origjinal
80 Leke

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac - Gezuar Ditelindjen

A festohet ditelindja pa nje tullumbac?

Cmimi origjinal
200 Leke
Sasia
            
Tullumbac - Gezuar Ditelindjen
Tullumbac - Gezuar Ditelindjen
Cmimi origjinal
200 Leke

Treshe tullumbacash

Treshe tullumbacash

Cmimi i meposhtem eshte per tre tullumbaca bashke si ne figure.
Nese deshironi 6 tullumbaca zgjidhni sasine 2, e keshtu me rradhe.

Preferencat e ngjyrave mund ti shkruani tek instruksionet e vecanta te porosise.

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            
Treshe tullumbacash
Treshe tullumbacash
Cmimi origjinal
600 Leke

Tullumbac flete - Te Dua Ty

Tullumbac flete - Te Dua Ty

Shkrimi ne tullumbac flet vete ......

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            
Tullumbac flete - Te Dua Ty
Tullumbac flete - Te Dua Ty
Cmimi origjinal
600 Leke

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Tullumbac flete - Gezuar Ditelindjen

Urojini ditelindjen ne menyren me origjinale.
Keta tullumbace jane me forme zemre ose rrumbullake.

Cmimi origjinal
600 Leke
Sasia
            

Tullumbac flete - Princeshat

Tullumbac flete - Princeshat

Tullumbac me Princeshat.

Personazhe si Mbreti Luan, Pokahontas, Mickey Mouse do t'ju pelqenin gjithashtu.

Cmimi origjinal
600 Leke

Sasia
            
Tullumbac flete - Princeshat
Tullumbac flete - Princeshat
Cmimi origjinal
600 Leke

10 Tullumbace me ngjyra

10 Tullumbace me ngjyra

10 tullumbace shumengjyresh, te mbushura me helium.
Sygjerohen ne raste ditelindjesh apo surpriza te vecanta te pa imagjinuara. Tollumbacet krijojne nje atmosfere feste dhe lumturie.

Preferencen tuaj per ngjyrat mund ta shkruani tek "Udhezimet speciale" qe do tju shfaqen me tutje.

Cmimi origjinal
2,000 Leke
Sasia
            
10 Tullumbace me ngjyra
10 Tullumbace me ngjyra
Cmimi origjinal
2,000 Leke