Fluturim me helikopter mbi Shqiperi

Dergesa me e pare: 15 dhjetor 2018 (E shtune)

Cmimet e meposhteme perfshijne pagesat e sherbimit.
 
Fluturim turistik me helikopter
Udhetim me helikopter mbi Shqiperi.

Ne do ta lajmerojme perfituesin me telefon per dhuraten tuaj.
Nese perfituesi banon ne Tirane ne mund tja dergojme ftesen surprize ne shtepi apo zyre.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
Fluturim turistik me helikopter1 Fluturim turistik me helikopter2 Fluturim turistik me helikopter3

30 Minuta

30 Minuta

Shetitje nga ajri  mbi Tirane-Elbasan ose Tirane-Durres

Kapacateti: 2 pasagjere dhe 2 pilote.


556.00 EUR
Sasia
            
30 Minuta
30 Minuta
556.00 EUR

45 Minuta

45 Minuta

Shetitje nga ajri mbi Tirane, Lezhe, Fier, Berat dhe serisht Tirane.

Kapacateti: 2 pasagjere dhe 2 pilote.845.00 EUR
Sasia
            
45 Minuta
45 Minuta
845.00 EUR

65 Minuta

65 Minuta

Shetitje nga ajri qe perfshin te gjith Shiperine Veriore ose Jug Lindore.

Intenerari 1  Tirane, Shkoder, Kukes, Diber dhe zbritje serisht ne Tirane.
Intenerari 2  Tirane, Pogradec, Korce dhe zbritje serisht ne Tirane.


Kapacateti: 2 pasagjere dhe 2 pilote.


1,220.00 EUR

Sasia
            
65 Minuta
65 Minuta
1,220.00 EUR

90Minuta

90Minuta

Shetitje nga ajri mbi gjithe Shqiperine

Kapacateti: 2 pasagjere dhe 2 pilote.


1,690.00 EUR
Sasia
            
90Minuta
90Minuta
1,690.00 EUR