USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

Bar Restorant Arvi

Bar-Restorant Arvi eshte nje nga lokalet me te bukur e me cilesor ne qytetin e Durresit ne rrugen e curilave, me mundesi per te shijuar pamje te mbrekullushme te bregdetit Adriatik.
Mbi te gjitha nje guzhine Italiane me prodhime te fresketa e cilesi te larte gatimi.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Bar-Restorant Arvi do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa:
Lagjia Nr 1, Rruga Taulantia, Durres.

 3,000 Leke [~31 USD ~38 CAD ~27 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per dy persona ne bar (pije + dicka shoqeruese per te ngrene).

 4,000 Leke [~41 USD ~51 CAD ~35 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [~61 USD ~76 CAD ~53 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 8,000 Leke [~81 USD ~101 CAD ~70 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 4 persona.

 10,000 Leke [~102 USD ~127 CAD ~88 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 14,000 Leke [~142 USD ~177 CAD ~123 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6-7 persona.

 18,000 Leke [~182 USD ~228 CAD ~158 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 9-10 persona.