Bar Restorant REAL SCAMPIS
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant REAL SCAMPIS do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te vijne kur te deshirojne.

Adresa e lokalit:
Bulevardi Qemal Stafa, Lagjia "Kala"

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada


 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 4,000 Leke [$37.84 US - $47.73 CAD - 32.68 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 2 persona.

 6,000 Leke [$56.76 US - $71.60 CAD - 49.02 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 3 persona.

 7,500 Leke [$70.95 US - $89.49 CAD - 61.28 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 4 persona.

 9,000 Leke [$85.14 US - $107.39 CAD - 73.53 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 5 persona.

 11,000 Leke [$104.06 US - $131.26 CAD - 89.87 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 6 persona.

 13,000 Leke [$122.98 US - $155.12 CAD - 106.21 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per 7 persona.

 18,000 Leke [$170.28 US - $214.79 CAD - 147.06 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 10 persona.

 22,000 Leke [$208.12 US - $262.52 CAD - 179.74 EUR]
Plotesisht e mjaftueshme per nje darke apo dreke per rreth 12 persona.