Restoranti juaj i preferuar ne Tirane

Restoranti juaj i preferuar ne Tirane
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, perfaqesia e Dhurata.com ne Tirane do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te shkojne ne restorant kur te deshirojne.

Emrin dhe adresen e restorantit tuaj te perferuar ju lutemi qe ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju cfaqet me tutje.


Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni ne Shqiperi ose Kanada
 

Zgjidhni nje shume lekesh

Ne do ta marrim ne telefon marresin ne diten dhe oren e caktuar nga ju.
Marresi mund te shkoje kur te deshiroje per ta konsumuar kete shume.

 4,000 Leke [~39 USD ~52 CAD ~35 EUR]

 5,000 Leke [~49 USD ~65 CAD ~44 EUR]

 6,000 Leke [~59 USD ~78 CAD ~53 EUR]

 7,000 Leke [~69 USD ~90 CAD ~61 EUR]

 8,000 Leke [~78 USD ~103 CAD ~70 EUR]

 10,000 Leke [~98 USD ~129 CAD ~87 EUR]

 12,000 Leke [~117 USD ~155 CAD ~105 EUR]

 15,000 Leke [~147 USD ~193 CAD ~131 EUR]

 20,000 Leke [~195 USD ~257 CAD ~174 EUR]

 25,000 Leke [~244 USD ~322 CAD ~217 EUR]

 30,000 Leke [~293 USD ~386 CAD ~261 EUR]

 40,000 Leke [~390 USD ~514 CAD ~347 EUR]