USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Restorant Piceri Antik ne Korce

Antik Restorant, Piceri.
Me dhjetera lloje picash dhe nje menu e shumellojshme. Ne do tja dergojme te dashurve tuaj ne dere.

Restorant Piceri ERA ne Tirane

Era Restorant, Piceri.
Me dhjetera lloje picash dhe nje menu e shumellojshme. Ne do tja dergojme te dashurve tuaj ne dere.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★