USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Birthday cakes to Gjirokastra

Tortat qe mund te porosisni per ne Gjirokaster jane prodhime te pasticerise me te mire te qytetit.

Ne do ta dergojme torten surprize kudo brenda qytetit te Gjirokasters ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Flowers to Gjirokastra

We send flowers in the city of Gjirokastra.
Please note that our florist in Gjirokastra is unable to deliver outside of the city.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★