USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Birthday cakes to Korca and villages

Ne ofrojme nje larmi te madhe tortash per cdo rast, dhe i dergojme ne Korce, Pogradec, Erseke dhe shume fshatra perreth.
Tortat e paraqitura ne vazhdim me figure mund te porositen edhe me shije te tjera si luleshtrydhe, banane, manafere, karamel dhe limoni.

Flowers to Pogradec

Send flowers to your loved ones in Pogradec.
Flowers are sent by the best florist in Pogradec, who makes the bouquets out of fresh local Albanian flowers as well as seasonal imported flowers.

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★