USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Select an amount


We will notify the recipient either by 1- email or 2- phone.
You will further select the notification method, notification day etc.
Sky Club Restorant to Tirana

SKY CLUB Bar Restorant gersheton ambientin e mrekullueshme, me kuzhinen dhe sherbimin cilesor.
Ketu do te gjeni nje shumellojshmeri gatimesh qe nga kuzhina tradicionale e deri ne kuzhinat nderkombetare. Sherbim qe cdokush kerkon, per te kaluar disa ore te mrekullueshme larg zhurmes.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, ne do ta marrim ne telefon marresin.
Marresit sigurisht mund te shkojne kur te deshirojne.
VINI RE: restoranti ne kete periudhe sherben vetem ne dreke, dhe eshte i mbyllur ne darke.

Adresa: Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, Nr. 5, Tirane.

What is included in the "Senior Service"?

- Driving the recipients to the restaurant
- Reserving the table and make it up with a buquet of flowers and baloons
- Taking 2 pictures and printing in paper for them.
- Driving them back home
 3,000 Leke [~31 USD ~38 CAD ~27 EUR]
3000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 5,000 Leke [~51 USD ~64 CAD ~44 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 8,900 Leke [~90 USD ~113 CAD ~78 EUR]
5000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 7,000 Leke [~71 USD ~89 CAD ~62 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 10,900 Leke [~111 USD ~138 CAD ~96 EUR]
7000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 10,000 Leke [~102 USD ~127 CAD ~88 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 13,900 Leke [~141 USD ~176 CAD ~122 EUR]
10000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 15,000 Leke [~152 USD ~190 CAD ~132 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 18,900 Leke [~192 USD ~239 CAD ~166 EUR]
15000 leke qe do konsumohen ne restorant + 3900 leke Sherbim per te Moshuar.

 20,000 Leke [~203 USD ~253 CAD ~175 EUR]
20000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 25,000 Leke [~253 USD ~316 CAD ~219 EUR]
25000 leke qe do konsumohen ne restorant.

 30,000 Leke [~304 USD ~379 CAD ~263 EUR]
30000 leke qe do konsumohen ne restorant.