Restoranti juaj i preferuar ne Tirane

Restoranti juaj i preferuar ne Tirane
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, perfaqesia e Dhurata.com ne Tirane do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te shkojne ne restorant kur te deshirojne.

Emrin dhe adresen e restorantit tuaj te perferuar ju lutemi qe ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju cfaqet me tutje.


Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 

Select an amount

We will call the person on the requested day and time.

 4,000 Leke [~40 USD ~51 CAD ~33 EUR]

 5,000 Leke [~50 USD ~63 CAD ~41 EUR]

 6,000 Leke [~60 USD ~76 CAD ~49 EUR]

 7,000 Leke [~70 USD ~88 CAD ~57 EUR]

 8,000 Leke [~80 USD ~101 CAD ~65 EUR]

 10,000 Leke [~100 USD ~126 CAD ~81 EUR]

 12,000 Leke [~120 USD ~151 CAD ~97 EUR]

 15,000 Leke [~150 USD ~189 CAD ~121 EUR]

 20,000 Leke [~200 USD ~251 CAD ~162 EUR]