USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Select an amount

We will call the recipient(s) on the requested day and time.

Your preferred restaurant in Tirana

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, perfaqesia e Dhurata.com ne Tirane do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te shkojne ne restorant kur te deshirojne.

Emrin dhe adresen e restorantit tuaj te perferuar ju lutemi qe ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju cfaqet me tutje.

 4,000 Leke [~41 USD ~51 CAD ~35 EUR]

 5,000 Leke [~51 USD ~64 CAD ~44 EUR]

 6,000 Leke [~61 USD ~76 CAD ~53 EUR]

 7,000 Leke [~71 USD ~89 CAD ~62 EUR]

 8,000 Leke [~81 USD ~101 CAD ~70 EUR]

 10,000 Leke [~102 USD ~127 CAD ~88 EUR]

 12,000 Leke [~122 USD ~152 CAD ~105 EUR]

 15,000 Leke [~152 USD ~190 CAD ~132 EUR]

 20,000 Leke [~203 USD ~253 CAD ~175 EUR]

 25,000 Leke [~253 USD ~316 CAD ~219 EUR]

 30,000 Leke [~304 USD ~379 CAD ~263 EUR]

 40,000 Leke [~405 USD ~505 CAD ~350 EUR]