USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Sky Club Restorant to Tirana

SKY CLUB Bar Restaurant is a wonderful combination of settings, service and cousine.

On the day and time window of your choice we will call the recipient and notify about this gift.

Your preferred restaurant in Tirana

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, perfaqesia e Dhurata.com ne Tirane do ta marri ne telefon personin te cilit ju i keni paguar nje dreke apo darke, dhe ata sigurisht mund te shkojne ne restorant kur te deshirojne.

Emrin dhe adresen e restorantit tuaj te perferuar ju lutemi qe ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta te porosise" qe do tju cfaqet me tutje.

Taverna Ristozi in Korca

Taverna Ristozi eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur tradicionale.

Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Taverna Ristozi do ta telefonoje marresin, dhe ata sigurisht mund te shkojne kur te deshirojne.

Bar Restorant Arvi

Bar-Restorant Arvi eshte nje nga lokalet me te bukur e me cilesor ne qytetin e Durresit ne rrugen e Currilave, me mundesi per te shijuar pamje te mrekullueshme te bregdetit Adriatik.
Guzhine Italiane me prodhime te fresketa e cilesi te larte gatimi.

Restorant Real Scampis in Elbasan

Bar Restorant REAL SCAMPIS
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant REAL SCAMPIS do ta telefonoje marresin, dhe ata sigurisht mund te shkojne kur te deshirojne.

Restaurant Antik in Korca

Restorant Antik, eshte nje lokal i mirenjohur ne Korce per cilesi, pasterti dhe guzhine te pasur.
Ne diten dhe oren e caktuar nga ju, Restorant Antik do ta marri ne telefon marresin e dhurates.

La Bonta restaurant in Lushnje

Restaurant La Bonta, the best in the city of Lushnja. Attractive setup with Italian cuisine.
We will notify the recipient on the day and time of your choice, and they can go there at anytime

5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★
5.0 ★★★★★