Send artistic cakes to Tirana Albania

Earliest delivery: 19 november 2017 (Sunday)

Prices down here are exactly as if you walk into the shop.
Next we add the payment for:
1- the online service
2- the ground service
 
Torta me figura nga me te ndryshmet.
Ne do ta dergojme surprize kudo ne Tirane dhe ne fshatrat e listuara, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi.
Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 
The crown of the King cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije:

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.
Price per unit: 6,000 Leke [$56.84 USD - $72.66 CAD - 48.16 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Relaxing bathtub cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 20 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 4,000 Leke [$37.89 USD - $48.44 CAD - 32.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Sweet grill cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 15 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 3,000 Leke [$28.42 USD - $36.33 CAD - 24.08 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            The happy puppy cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 7,000 Leke [$66.31 USD - $84.76 CAD - 56.19 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Poni cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 10 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$18.95 USD - $24.22 CAD - 16.05 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Airplane cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 10 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$18.95 USD - $24.22 CAD - 16.05 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Yu-Gi-Oh cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 20 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 4,000 Leke [$37.89 USD - $48.44 CAD - 32.11 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Parrot cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 7,000 Leke [$66.31 USD - $84.76 CAD - 56.19 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Soccer player cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 15 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 3,000 Leke [$28.42 USD - $36.33 CAD - 24.08 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            The flower box cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 15 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 3,000 Leke [$28.42 USD - $36.33 CAD - 24.08 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            The cake of love (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 10 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$18.95 USD - $24.22 CAD - 16.05 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Penguin cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 6,000 Leke [$56.84 USD - $72.66 CAD - 48.16 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Luck roulette cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 6,000 Leke [$56.84 USD - $72.66 CAD - 48.16 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Mario cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 30 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 6,000 Leke [$56.84 USD - $72.66 CAD - 48.16 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Sea siren cake (click photo for more)


Torta ka krem baze shatilje dhe eshte e dekoruar me pete sheqeri.

Mund te zgjidhni nje nga keto shije: 

1. Cokollate dhe lajthi.
2. Vanilje dhe arra.
3. Fruta pylli, manafere dhe boronice.

Kjo torte eshte e pershtatshme per 15 persona.

Porosine duhet ta beni te pakten 24 ore perpara dates se dergeses.

Shijen e preferuar te tortes si dhe ndonje urim te shkurter mbi torte (nese deshironi), shkruajeni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 3,000 Leke [$28.42 USD - $36.33 CAD - 24.08 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Balloon - Happy Birthday (click photo for more)

Balloon Happy Birthday 

Price per unit: 150 Leke [$1.42 USD - $1.82 CAD - 1.20 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 20x30 cm
Enter Quantity
            3 balloons (click photo for more)

Three simple Balloon.....

Price per unit: 600 Leke [$5.68 USD - $7.27 CAD - 4.82 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 25x30 cm
Enter Quantity
            Foil paper balloon - I Love You (click photo for more)

 I love you......

Price per unit: 600 Leke [$5.68 USD - $7.27 CAD - 4.82 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Foil paper balloon - Happy Birthday (click photo for more)

Happy Birthday....

Price per unit: 600 Leke [$5.68 USD - $7.27 CAD - 4.82 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity
            Foil paper Balloon - Princesses (click photo for more)

For the little sweet one who loves Princesses. 

Price per unit: 600 Leke [$5.68 USD - $7.27 CAD - 4.82 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Dimensions: 30x40 cm
Enter Quantity