Birthday cake order and delivery to Albania

Birthday cakes to Tirana and villages

Order birthday cakes to Tirana and neighbouring towns.

If you like a greeting over the cake, please enter it at the "Special instructions".

Order now

 
Birthday cakes with figures to Tirana and villages

Torta me figura nga me te ndryshmet.
Ne do ta dergojme surprize kudo ne Tirane dhe ne fshatrat e listuara, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Order now

 
Birthday cakes to Elbasan and villages

Surprise someone with a fresh cake from Gama Bakery in Elbasan.

If you want a short writing over the cake, please specify in "Special instructions" that will display later on.

Order now

 
Birthday cakes to Korca and villages

Ne ofrojme nje larmi te madhe tortash per cdo rast, dhe i dergojme ne Korce, Pogradec, Erseke dhe shume fshatra perreth.
Tortat e paraqitura ne vazhdim me figure mund te porositen edhe me shije te tjera si luleshtrydhe, banane, manafere, karamel dhe limoni.

Order now

 
Birthday cakes to Lezhe

Order birthday cakes to your loved ones in Lezhe with the best bakery: Mimoza.


Order now

 
Birthday cakes to Durres

Order birthday cakes to your loved ones in Durres.
Note in Durres, we take a picture of the cake in the shop and not at the delivery moment.

Order now

 
Birthday cakes to Fier and Lushnja

Ne do ti cojme tortat e meposhtme surprize kudo ne Fier, Lushnje dhe disa fshatra.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Order now

 
Birthday cakes to Vlora and villages

Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Vlore, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Order now

 
Birthday cakes to Saranda

Send delicious birthday cakes to your loved ones in Saranda, from the best bakery in the city.


Order now

 
Birthday cakes to Gjirokastra

Tortat qe mund te porosisni per ne Gjirokaster jane prodhime te pasticerise me te mire te qytetit.

Ne do ta dergojme torten surprize kudo brenda qytetit te Gjirokasters ne adresen dhe afersisht kohen qe ju do te caktoni ne porosi.

Order now

 
Birthday cakes to Berat and Kucova

Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Berat dhe Kucove, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Order now

 
Birthday cakes to Shkoder and villages

Pasticeri Eagle located in the center of Shkodra: more than 20 years of serving with quality and professionalism.

If you want a short writing over the cake, please specify in "Special instructions" that will display later on.

Order now

 
 

Thousands of client testimonials »