USA/Canada 1 888 634 8728 | Albania +355 69 405 1701, +355 4 223 6642 | Toronto 1 416 409 9529

Birthday cakes to Berat and Kucova

Torten qe ju do te zgjidhni, ne do ta cojme surprize kudo ne Berat dhe Kucove, ne adresen dhe intervalin kohor qe ju do te caktoni ne porosi.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Caramel cake

Caramel cake

This cake suitable for 10 people.
If you would like to write a short greeting on top of the cake, please specify at "Special instructions for the order" that will appear further on.

Original price: 2,000 Leke
Dimensions: diameter 30 cm
Weight: 2 Kg

Engagement cake

Engagement cake

This cake is suitable for 10 people.
If you would like to write a short greeting on top of the cake, please specify at "Special instructions for the order" that will appear further on.

Original price: 2,500 Leke
Weight: 2 Kg

Vanilla cake

Vanilla cake

This cake is suitable for 10 people.
If you would like to write a short greeting on top of the cake, please specify at "Special instructions for the order" that will appear further on.

Original price: 2,000 Leke
Dimensions: diameter 30 cm
Weight: 2 Kg

Kiwi cake

Kiwi cake

This cake is suitable for 10 people.
If you would like to write a short greeting on top of the cake, please specify at "Special instructions for the order" that will appear further on.

Original price: 2,000 Leke
Dimensions: diameter 26 cm
Weight: 2 Kg

Orange cake

Orange cake

This cake is suitable for 10 people.
If you would like to write a short greeting on top of the cake, please specify at "Special instructions for the order" that will appear further on.

Original price: 2,000 Leke
Dimensions: diameter 26 cm
Weight: 2 Kg

Chocolate cake

Chocolate cake

This cake is suitable for 10 people.
If you would like to write a short greeting on top of the cake, please specify at "Special instructions for the order" that will appear further on.

Original price: 2,000 Leke
Dimensions: diameter 26 cm
Weight: 2 Kg

Store specialty

Store specialty

This cake is the store's specialty.

Original price: 120 Leke
Weight: 180 gr

Cake

Cake

Chocolate cake with 20 portions.
Please specify the cake flavor: Kiwi, Chocolate, Vanilla, or Orange

Original price: 4,000 Leke
Weight: 2 gr

Cake on preference

Cake on preference

Chocolate cake with 15 portions.
Please specify the cake flavor: Kiwi, Chocolate, Vanilla, or Orange

Original price: 3,000 Leke

Zup

Zup

The zupa are freshly prepared.

Original price: 150 Leke
Weight: 200 gr

Candle

Candle

Candle number.
Please specify at "Special instructions for the order" that will appear further on, the number that you want.

Original price: 100 Leke