Send birthday cakes to Fier Albania

Prices down here are exactly as if you walk into the shop.
Next we add the payment for:
1- the online service
2- the ground service
 
Earliest delivery: 21 july 2017 (Friday)
Ne do ti cojme tortat e meposhtme surprize kudo ne Fier, Lushnje dhe disa fshatra.

Nese deshironi nje mesazh urimi mbi torte, ju lutemi ta shkruani tek "Udhezimet e vecanta" te porosise.

Ne do te perpiqemi ne maksimum qe dergesa te behet surprize, por ne nuk mund ta garantojme surprizen.
Ne do ta telefonojme marresin nese adresa eshte e paqarte ose nese nuk i gjejme ne shtepi. Ne rastin e rralle kur adresa perseri nuk gjehet, marresit do ti kerkohet qe te dali diku prane shtepise.
Prandaj ju lutemi qe adresa te jete sa me e sakte, dhe pershkrimi i vendndodhjes me fjalet tuaja te jete sa me i hollesishem.

Per cdo pyetje apo sugjerim ju lutemi na contact our customer service in Canada or Albania
 


 Chocolate and vanilla cake (click photo for more)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollate dhe bajame.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 1,700 Leke [$15.90 US - $20.10 CAD - 13.89 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Strawberry heart cake (click photo for more)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, luleshtydhe, cokollate dhe bajame ose arra.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 1,500 Leke [$14.03 US - $17.74 CAD - 12.26 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Vanilla cake (click photo for more)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, vanilje dhe bajame ose arra. E dekoruar me copeza cokollate dhe luleshtrydhe.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 1,500 Leke [$14.03 US - $17.74 CAD - 12.26 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Fruit cake (click photo for more)


3 shtresa me krem pasticerie, copeza frutash dhe arra ose bajame sipas deshires.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 1,800 Leke [$16.83 US - $21.29 CAD - 14.71 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Chocolate cake (click photo for more)


3 shtresa: krem pasticerie, cokollate dhe arra ose bajame.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 1,700 Leke [$15.90 US - $20.10 CAD - 13.89 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Square fruits cake (click photo for more)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie dhe me shije frutash.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,000 Leke [$18.71 US - $23.65 CAD - 16.34 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Butter cream and cocoa cake (click photo for more)


Kjo torte perbehet nga 3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, cokollat, arra ose bajame.

E pershtatshme per 10 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 1,500 Leke [$14.03 US - $17.74 CAD - 12.26 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Nutella cake (click photo for more)


3 shtresa te mbushura me krem pasticerie, nutella, bajame ose arra. E dekoruar me copeza cokollate.

E pershtatshme per 10 persona. 

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 1,500 Leke [$14.03 US - $17.74 CAD - 12.26 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Red velvet cake (click photo for more)


Njihet ndryshe si torta e pasionit dhe dashurise, per shkak te pandispanjes specifike ne ngjyre te kuqe. E perbere nga 3 shtresa te mbushura me krem gjalpi special te kesaj torte.

E pershtatshme per 12 persona.

Nese doni te shkruani nje urim te shkurter mbi torte, ju lutemi shkruheni tek "Udhezime te vecanta per porosine" qe do t'ju shfaqet me tutje.Price per unit: 2,500 Leke [$23.38 US - $29.56 CAD - 20.43 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity
            Albanian trigona (click photo for more)


Tek sasia ketu poshte ju lutemi shkruani numrin e trigonave qe doni te porosisni.
Price per unit: 60 Leke [$0.56 US - $0.71 CAD - 0.49 EUR]
(This is the original retail price. On the next step we will add the service fees)
Enter Quantity